Radu Tudor, prezentator Antena 3, isi iese din minti in direct din cauza guvernarii ”supraponderarilor” fara viziune de la PSD!

569

Atac surprinzator al Antenei 3, post proguvernamental, la adresa liderilor PSD. Realizatorul Radu Tudor si-a manifestat foarte dur nemultumirea fata de lipsa de proiecte de mare anvergura a guvernului PSD-ALDE. 

„Daca nu vor fi anuntate mari proiecte, daca nu vor fi atrase fonduri europene, Romania se va impotmoli. Ministerul Finantelor a anuntat deja ca au scazut incasarile la bugetul de stat.

Astept mari investii, guvernul are o catastrofa la Transporturi.

Rabdarea mea este greu pusa la incercare, vad ca PSD-ul s-a grabit sa mareasca salarii si pensii. Dar astept un mare proiect. Daca au aprobat 30 de proiecte sociale cu salarii si pensii nu ar putea sa aprobe si unul de infrastructura?

Sa ma anunte cineva, doar traiesc intr-o capitala, ca exista o perspectiva pentru finalizarea soselei de centura. Daca as fi in locul liderilor PSD nu as dormi noaptea, acolo mor oameni.

In campania electorala, unul din subiectele PSD a fost ca astia de dreapta nu au reusit sa atraga fonduri europene, sa faca autostrazi, vreau sa vad ca cei de la PSD se implica, au trecut deja trei luni. Vreau sa aud ca exista proiecte.

Eu nu mai sunt dispus sa astept. Vreau sa vad ca marii lideri ai PSD, unii dintre foarte supraponderali, isi misca fizicul pe santierele tarii”, a declarat Radu Tudor, foarte nervos.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos