Raed Arafat a fost numit secretar de stat in Ministerul Sanatatii!

583

21 raed arafatRaed Arafat a fost numit secretar de stat si prim-adjunct al ministrului de noul ministru al sanatatii, Eugen Nicolaescu.

Vineri, Eugen Nicolaescu, propus pentru portofoliul Sanatatii, a declarat in cadrul audierii de la Parlament, ca are ca prioritati numirea lui Raed Arafat in functia de secretar de stat si prim-adjunct al ministrului, dar si repornirea productiei la Institutul Cantacuzino.

Sambata, la instalarea sa ca ministru al Sanatatii, Eugen Nicolaescu a declarat presei ca l-a numit pe Raed Arafat, asa cum a promis, secretar de stat si prim-adjunct al ministrului si ca pana pe 10 ianuarie vor trebui finalizate discutiile cu Ministerul Finantelor privind bugetul. Totodata, ministrul a vorbit de demersuri pentru alocarea sumei necesare finalizarii lucrarilor la Institutul Cantacuzino si repornirii productiei de vaccinuri.

Noul ministru Nicolaescu a spus ca Raed Arafat – care a detinut portofoliul Sanatatii pana vineri seara – se va ocupa de conducerea curenta a ministerului, in timp ce el se va ocupa de politici si strategii.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos