Rafuiala in Pro Romania continua! Mihai Tudose, catre Ponta: „Victore, sansa PRO e plecarea ta”

888

Europarlamentarul Pro Romania, Mihai Tudose, continua schimbul de replici pe Facebook cu presedintele partidului, Victor Ponta. Tudose il ataca pe Ponta despre care spune ca a devenit „nefrecventabil” si ca ar trebui sa plece din partid. „sansa PRO Victore e… plecarea ta”, a scris Tudose.

„Observ, din nou, dorinta nestavilita a lui V. Ponta de a ,,scapa” cat mai repede de toti cei care il ,,incurca” nefiind de acord cu toate ideile lui. A reusit sa-i suspende pe fondatorii partidului. Acum e partidu’ lui! A suspendat/indepartat parlamentarii care nu asculta orbeste orice edict. A reusit ca in cateva luni sa devina nefrecventabil si lipsit de credibilitate.

Mihai Tudose sustine ca „il incurca” pe Victor Ponta, care l-ar vrea plecat din partid.

„il incurc foarte tare si eu si in consecinta, face orice sa ma faca sa plec… stiti cum e vorba aceea cu ,,sa te fereasca Domnul de ruga indeplinita”….Fiindca atunci, cu noi toti plecati, el va mai vinde iluzii pana la parlamentare cand pragul de 5% va fi de neatins…sansa PRO Victore e… plecarea ta”, a mai scris Tudose.

Victor Ponta a declarat luni, la TVR, ca locul lui Mihai Tudose nu mai e in Pro Romania.

„A votat cu guvernul PNL, a votat cu Iohannis, probabil ca, acum, locul lui e la PSD. La Pro Romania sigur nu mai e locul lui. I-am facut un rau foarte mare. M-am retras de pe lista ca sa se duca europarlamentar in locul meu. Cum orice fapta buna ramane nepedepsita, s-a hotarat sa ma omoare”, a spus Ponta.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos