Raluca Turcan: Alianta Romania Dreapta a ales ca sigla o inima aceasta fiind si simbolul grupului PPE

502

Vicepresedintele PDL Raluca Turcan a declarat ca Alianta Romania Dreapta a ales ca sigla inima motivand ca aceasta este si simbolul grupului PPE.

Raluca Turcan a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Sibiu, ca PDL a inceput o noua constructie politica pentru alegerile parlamentare din toamna, sub forma Aliantei Romania Dreapta.

„In timp ce Guvernul de stanga USL, in loc sa guverneze, se pregateste de alegeri si sacrifica tocmai motoarele de dezvoltare a Romaniei (…), PDL este preocupat de constructie. Am demarat constructia unei aliante pe partea dreapta a scenei politice, care atrage forte politice cu lideri capabili sa adune energiile oamenilor cu credinta in valorile de dreapta si constituie o alianta preelectorala cu dorinta de a participa la alegerile electorale, numita Alianta Romania Dreapta. (…) In momentul de fata, alianta aceasta electorala vizeaza folosirea ca sigla electorala a inimii, cu denumirea de Alianta Romania Dreapta. Deocamdata, acestea sunt etapele de pregatire a acestei aliante. In momentul in care ea se va constitui, oamenii vor afla exact forma completa in care PDL. Impreuna cu partenerii, va candida la alegerile generale”, a spus Turcan.

Ea a afirmat ca Alianta Romania Dreapta a ales acest simbol pentru ca este sigla grupului Partidului Popular European din Parlamentul European, dar ca formatiunile politice care au obiectii le vor putea formula, odata ce sigla va fi definitivata, referindu-se la declaratia presedintelui FDGR, Klaus Iohannis, care spunea ca ar putea contesta folosirea inimii, acelasi simbolul avandu-l si FDGR.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos