Raluca Turcan: Primesc zilnic cate zece telefoane de amenintare

529

Vicepresedintele PDL Raluca Turcan a declarat ca primeste zilnic cate zece telefoane de amenintare in ultimele saptamani, telefoane in care este amenintata, telefoane cu mesaje vocale, una din persoane fiind aceeasi din perioada campaniei electorale.

Afirmatia a fost facuta in contextul in care un barbat a intrat in sediul PDL situat in centrul Sibiului, in timp ce deputatul PDL sustinea o conferinta de presa.

„Sa discutati ca ne-ati taiat pensiile, de patru luni nu am ce manca, asta sa discutati. Suntem oameni batrani, ne-ati taiat pensiile de handicap. Am lucrat 47 de ani intr-o intreprindere si dumneavoastra mi-ati taiat pensia. Mai ai curajul sa vii sa zambesti! Suntem 950 de oameni in situatia asta, de luni nu am luat banii. Nu am ce manca, nu ma angajeaza nimeni. Aveti tupeul sa veniti in fata noastra. Sa va prindem pe aici cu domnul Basescu, sa vedeti ce veti pati. Sa nu aveti tupeul sa veniti in Sibiul asta. Mi-ar crapa obrazul de rusine. Va sparg geamul si sa ma bage in puscarie ca macar acolo nu-mi trebuie bani, ca am ce manca”, a strigat barbatul.

In timp ce deputatul PDL incerca sa il pofteasca afara pentru a-si relua conferinta, acesta i-a spus: „Nu la revedere, ca va voi urmari, zi si noapte”.

„Probabil face parte din seria persoanelor care in ultimele zile ma ameninta cu moartea. Asta este realitatea – primesc telefoane in care sunt amenintata, dar mergem mai departe, telefoane cu mesaje vocale. Una din persoane este aceeasi din perioada campaniei electorale. Am facut atunci plangere. Ma gandesc daca sa mai fac, dar asta e viata. Pana la urma fiecare cetatean al acestei tari trebuie respectat”, a comentat deputatul PDL.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos