Loading...
Raportul jalnic al ministrului anti-Justiție nu a reușit să convingă pe nimeni! CSM a dat aviz negativ pentru revocarea lui Kovesi! – Circul Politic

Raportul jalnic al ministrului anti-Justiție nu a reușit să convingă pe nimeni! CSM a dat aviz negativ pentru revocarea lui Kovesi!

Secţia pentru Procurori a CSM a dat, marţi, aviz negativ pentru revocarea lui Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror şef al DNA.
„În şedinţa secţiei pentru procurori din 27 februarie 2018, Secţia pentru procurori a decis respingerea solicitării ministrului Justiţiei cu privire la posibilitate revocării doamnei procuror şef. Prin urmare, avizul este unul negativ. În perioada următoare decizia va fi motivată, motivarea va fi una amplă, asumată”, a declarat vicepreşedintele CSM, Codruţ Olaru.
Singurul care a votat pentru revocarea Laurei Codruţa Kovesi a fost iniţiatorul procedurii, Tudorel Toader, procurorii din CSM dând aviz negativ.

Procurorii Florin Deac, Cristian Ban, Codruţ Olaru, Tatiana Toader, Nicolae Solomon şi Augustin Lazăr sunt cei care au considera că nu se impune revocarea procurorului şef al DNA.

La şedinţa Secţiei pentru Procurori a CSM de marţi, ministrul Justiţiei a prezentat motivele care stau la baza cererii de revocare, iar procurorul şef al DNA şi-a expus punctul de vedere referitor la fiecare critică adusă de Tudorel Toader.

De asemenea, au avut loc mai multe replici acide între ministrul Justiţiei şi procurorulul şef al DNA, dar şi între Tudorel Toader şi Augustin Lazăr, procurorul general al României.

Sursa: zf.ro

Raportul jalnic al ministrului anti-Justiție nu a reușit să convingă pe nimeni! CSM a dat aviz negativ pentru revocarea lui Kovesi! was last modified: februarie 27th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close