Rares Bogdan a rabufnit! Dancila, „matura lui Dragnea”, arunca tara in aer!

120

Rares Bogdan s-a dezlantuit impotriva Vioricai Dancila, dupa declaratiile acesteia legate de adoptarea rectificarii bugetului fara acordul presedintelui. PSD-ul lui Liviu Dragnea impinge tara spre o zona extrem de periculoasa, pentru a-si rezolva probleme personale, Viorica Dancila, incapabila sa inteleaga ceva, este unealta perfecta, considera realizatorul „Jocuri de putere”.

„Sunt socat de tupeul pe care-l are Viorica Dancila, mi se pare sfidator ca un astfel de om sa vorbeasca despre CSAT, cand ea nu intelege separarea puterilor in stat,” a fost prima reactíe a lui Rares Bogdan.

„De 28 de ani, rectificarile bugetelor institutiilor de siguranta nationala se fac prin CSAT, daca nu tii cont de aceasta cutuma arata ca Viorica Dancila nu intelege nici regulile democratiei, dar nici situatia extrem de dificila din jurul nostru, cu Ungaria lui Viktor Orban, Ucraina in conflict cu imperialismul Rusiei, Turcia, care si ea este un butoi de pulbere. In acest context, in loc sa creezi o insula de stabilitate, un cap de pod al europenismuli in zona, tu arunci totul in aer, razi toate realizarile. (…) Reactiile extrem de critice ale oficialilor germani, care pun sub semnul intrebarii chiar capacitatea Romaniei, cu actualul guvern, de a prelua presedintia C.E., sunt extrem de relevante”, a declarat realizatorul „Jocuri de putere”.

„Este un joc perfid pe care-l face aceasta analfabeta functional Viorica Dancila si spun asta in conditiile in care m-am ferit mult timp sa o jignesc, dar aceasta femeie este sluga perfecta, cine i-a spus „matura lui Dragnea” a nimerit-o. Femeia este un pericol pentru ca ea nu intelege ce face, arunca tara in aer ca sa-i serveasca interesele lui Liviu Dragnea”, a mai declarat Rares Bogdan, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV.