Rares Bogdan a rabufnit la principalul post aservit la adresa ministrului Muncii: „Sunteti toti in cardasie! Sper sa ajungeti langa Dragnea toti!”

392

Europarlamentarul PNL, Rares Bogdan, a rabufnit la Romania TV, unde s-a contrat dur cu ministrul Muncii, Marius Budai. Cei doi si-au aruncat replici acide, iar europarlamentarul i-a acuzat pe cei din PSD ca au furat si i-a amenintat ca vor ajunge alaturi de Liviu Dragnea. Budai a spus ca cei din PNL ameninta bugetarii si pensionarii cu taieri, dar si alte beneficii ale cetatenilor.

Rares Bogdan: Am ascultat cu mare atentie pe ministrul Budai. Uneori, chiar si oamenii din Ardeal din dorinta de a fi placuti liderilor politici devin ipocriti. imi pare rau ca Budai se transforma in ipocrit si minte fara nerusinare. Niciodata PNL nu va taia pensiile.

Marius Budai: Pentru ca m-ati jignit, va rog sa-mi spuneti care este minciuna spusa de mine.

Rares Bogdan: Pana veti ajunge in fata procurorilor, va rog sa ma ascultati. Ati furat toti si veti ajunge la puscarie, asa cum meritati.

Marius Budai: Ce furturi am facut eu?

Rares Bogdan: Vreti sa ma ascultati, ca eu v-am ascultat.

Marius Budai: Ce sa ascult? Ce furturi am facut eu?

Rares Bogdan: Ati furat toti, in frunte cu Liviu Dragnea! Ati furat toti si v-ati batut joc de viitorul Romaniei.

Marius Budai: Nu ocoliti raspunsul si spuneti cu subiect si predicat ce am mintit eu, ce am furat eu?

Rares Bogdan: Nu intelegeti sau vreti sa va trimit la scoala ca pe Viorica Dancila?

Marius Budai: Spuneti-mi ce am furat eu!

Rares Bogdan: Sunteti toti in cardasie! Sper sa ajungeti langa Dragnea toti!

Marius Budai: si ce am mintit eu? N-ati zis voi de la PNL ca nu mai trebuie vouchere de vacanta, ca nu.

Rares Bogdan: Sunteti niste talhari care s-au urcat pe voturile oamenilor.

Marius Budai: Nu-mi vine sa cred asa ceva! El imi spune mie ca am furat, ce dialog este asta? Aratati-mi ca am mintit si continuam dialogul.

Rares Bogdan: Ati spus ca noi taiem pensiile. De unde ati scos aberatia asta? Noi am spus foarte clar ca nu vom taia niciodata pensiile in Romania.

Marius Budai: Haideti sa ducem dialogul intr-o nota civilizata.

Rares Bogdan: Ati mintit spunand ca PNL vrea sa taie voucherele de vacanta, sa taie pensiile. Va rog din suflet sa nu generalizati la pozitia oficiala a PNL o declaratie a unui membru.

Marius Budai: Haideti sa avem un dialog civilizat. Ati spus ca sunt mincinos.

Rares Bogdan: Ati afirmat ca PNL vrea sa taie salariile sau pensiile in Romania.

Marius Budai: Sunt declaratii ale colegilor dumneavoastra care au spus ca trebuie sa vedem daca mai aplicam Legea salariilor si Legea pensiilor (…) N-am ce sa discut cu un om care m-a facut mincinos si hot.

Rares Bogdan: V-am spus ca sunteti mincinos si v-am demonstrat asta! Ce sa va mai demonstrez? O sa va demonstram la vot, o sa va demonstreze romanii. O sa ajungeti la 10%, nu ati facut spitale, ati eliberat peste 18.000 de infracotri, oamenii nu o sa mai va voteze.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos