Rares Bogdan anunta sfarsitul PSD: „Zilele caracatitei politico-interlope sunt la final!”

1326

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a reactionat dur imediat dupa ce Adrian Solomon, PSD, a luat apararea pensiilor speciale.

„Nu are rost sa-i explic acestui xenofob ce inseamna decenta, n-are organ sa priceapa. Acest personaj impertinent de la PSD a amenintat un fost premier liberal ca va avea soarta lui Aldo Moro, pe altul, tot liberal, l-a numit „sobolan”, si-a batut joc de Ferdinand intregitorul, i-a mintit pe barladeni pentru voturi ca nu sustine fracturarea hidraulica si a afirmat ca persoanele care au cont pe facebook sunt „niste tembeli”. Am sa-i spun, totusi, ca problema in tara asta sunt nesimtitii care-i considera fraieri pe cei care nu au avut sansa sa faca legi pentru ei. Dar gata, zilele caracatitei politico-interlope sunt la final!”, este mesajul transmis celor din PSD de catre europarlamentarul PNL.

Totul a plecat de la declaratia lui Solomon, presedintele Comisiei de Munca din Camera Deputatilor

„Poporul trebuie invatat ca statul, cand isi asuma niste obligatii, trebuie sa se tina de cuvant. Nu sa vina din patru in patru ani sa schimbe regulile. Domnul Iohannis a promulgat toate aceste pensii speciale. Ce s-a intamplat intre timp cu el? Problema in tara asta nu sunt pensiile speciale, ci ca pensiile celelalte sunt prea mici. Nu trebuie sa avem categorii care sa fie transformate in dusmani ai poporului doar de dragul discursului. Toate aceste legi privind pensiile speciale au fost facute in perioada 2005 – 2008, in guvernare PNL sau in 2000, pe final de mandat CDR. Sunt categorii de demnitari si parlamentarii care au incompatibilitati, care greveaza asupra carierei lor. Aceste incompatibilitati nu trebuie oare acoperite? Trebuie sa lasam populismul la o parte, sa nu mai vorbim ca sunt privilegiati”, a declarat Adrian Solomon in apararea pensiilor speciale.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos