Rares Bogdan ATAC DUR impotriva lui Ponta: ”Lua bani din poseta Elenei Udrea ca sa mearga in concedii, atunci cand era un biet deputat PSD!”

526
Rareș Bogdan neagă afirmațiile făcute de Victor Ponta, potrivit cărora jurnalistul lua șpagă de la Marian Vanghelie pentru a-l primi în emisiuni, adăugând că Ponta este „frustrat” și „speriat” din cauza dezvăluirilor despre el, făcute la Realitatea TV.

Fostul premier al României, Victor Ponta, l-a acuzat pe Rareș Bogdan că lua șpagă de la Marian Vanghelie. În replică, jurnalistul susține că nu a făcut niciodată acest lucru, adăugând că, în schimb, Victor Ponta primea bani direct din poșeta Elenei Udrea, în 2009.

„Victor Ponta este frustrat pentru că a pierdut alegerile prezidențiale și din cauza mea. Le-a pierdut din cauză că cetățenii români nu l-au votat, dar și din cauza mea și a Realitatea TV. El nu rămâne dator și încearcă să arunce în mine cu ceva rahat. Victor Ponta este extrem de deranjat de dezvăluirile făcute de Marian Vanghelie, săptămâna trecută la Realitatea TV despre rolul lui Ponta în condamnarea lui Adrian Năstase”, a declarat Rareș Bogdan, scrie evz.ro.

„Este extrem de deranjat de și de dezvăluirile lui Cozmin Gușă despre alegerile din 2009, care a explicat pentru prima oară ce rol a jucat Ponta în acele alegeri. În 2009 Victor Ponta era omul de legătură cu Cocoș și Udrea, cel care mergea la hotelul lui Dorin Cocoș. Și dacă Victor Ponta lua bani în mână din poșeta Elenei Udrea ca să meargă în concedii, atunci când era simplu deputat PSD,sigur, nu fura, primea, acum el își închipuie că toată lumea este croită în România după chipul și asemănarea lui. Îmi pare rău, dar nu se mai face bine și din păcate reprezintă un exemplu prost pentru proprii lui copii”, a mai punctat jurnalistul.

Victor Ponta îl acuza pe Rareș Bogdan că ar fi primit șpagă de la Marian Vanghelie.

„Tragicomic – sefa Opozitiei , presedintele marelui Partid National Liberal plateste promovarea la Facebook pentru a-l ataca politic pe un simplu deputat PSD din Gorj! Am gresit cu acea comparatie – macar Vanghelie cand vroia promovare ii dadea o spaga lui Rares Bogdan nu arunca banii pe „Faceboc””, declara Victor Ponta.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos