Rares Bogdan da cartile pe fata despre alegerile anticipate: „Altfel nu se poate!”

406

Rares Bogdan a reactionat imediat dupa ce Ludovic Orban a anuntat ca vor fi organizate alegeri anticipate in urmatoarea perioada. Premierul nu a precizat o data anume, dar a lasat de inteles ca vor avea loc odata cu alegerile locale, intre 24 mai si 14 iunie, probabil.

„Altfel nu se poate! Cu un Parlament dominat de PSD, care blocheaza repararea tuturor porcariilor legislative, a tuturor nenorocirilor care au transformat Romania intr-un taram al unui grup de privilegiati fara merite, nu putem merge inainte! ROMaNIA NORMALa inseamna o tara pentru toti! Asta-i tara oamenilor cinstiti, care vor sa-si creasca copiii in siguranta, sa le ofere cea mai buna educatie, sa nu mai fie nevoiti sa caute patrii de imprumut!”, a postat Rares Bogdan pe Facebook.

”Presedintele si cu mine am hotarat ca cel mai bine este sa organizam alegeri anticipate. Romanii au aratat clar, la referendum, la europarlamentare si la prezidentiale ca nu mai vor PSD la putere. La ora actuala, Parlamentul este dominat de PSD si actioneaza ca o frana in calea demersurilor presedintelui si ale Guvernului pentru a pune in practica vointa oamenilor si este absolut necesar ca puterea sa revina la popor si cetatenii sa isi aleaga reprezentantii astfel incat sa existe in Parlament o oglinda fina a optiunilor actuale ale cetatenilor romani, care sa duca Romania in directia buna, care sa aiba o pozitionare euroatlantica ferma (…) si care sa permita o dezvoltare economica bazata pe investitii, pe cresterea productivitatii, (…) pe inovare, pe cercetare”, a declarat Ludovic Orban.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos