Loading...
Rares Bogdan, despre referendumul pentru familie: ”Ce naiba mai inventeaza Ciuma Rosie ca sa-si acopere prostia in arta guvernarii?” – Circul Politic

Rares Bogdan, despre referendumul pentru familie: ”Ce naiba mai inventeaza Ciuma Rosie ca sa-si acopere prostia in arta guvernarii?”

Jurnalistul a comentat in stilul sau acid anuntul facut de PSD, prin vocea vicepresedintelui Paul Stanescu, potrivit caruia referendumul pentru modificarea Constitutiei astfel incat familia sa fie definita ca uniunea liber consimtita intre un barbat si o femeie ar urma sa aiba loc in luna mai.

„Ce naiba mai inventeaza astia sa isi acopere proasta administrare a treburilor tarii si prostia in arta guvernarii…?!? Chiar ma intreb…. Inca o tema care sa ii dezbine pe romani si sa mai dea teme de discutii absolut inutile. Doamne, ce incercare ne-ai dat, Doamne, cu ticalosii astia! In 2019, la europarlamentare, trebuie umiliti ca scor si apoi, in toamna, calcati in picioare la Prezidentiale si in 2020 aruncati la lada de gunoi a istoriei, la Parlamentare. Trebuie sa ne implicam TOTI si sa ii aducem acolo unde le este locul celor din “Ciuma Rosie”, a scris Rares Bogdan pe pagina sa de Facebook.

„Daca aveti un vecin, un prieten, un coleg de serviciu PSD-ist sau care a votat cu “Ciuma Rosie”, va rog sa ii explicati ca a avut incredere in niste IMPOSTORI absoluti ce isi urmaresc doar propriul interes”, a mai spus Rares Bogdan.

El a detaliat pentru psnews problematica manipularii prin atragerea Bisericii Ortodoxe Romane ”intr-un circ public” pentru a distrage atentia opiniei publice de la adevaratele probleme care ii afecteaza pe romani.

„Problema PSD este ca incearca sa imparta societatea. Ei nu inteleg ca nu exista doua Romanii, ca exista o singura Romanie si din pacate, de 1 an si 4 luni de cand au castigat alegerile, nu fac altceva decat sa incerce sa rupa Romania intre adeptii lor si ceilalti, intre cei care sunt adeptii conservatorismului religios si progresisti, intre cei care in mod normal se inteleg pe anumite teme dar care pe o tema ca cea a familiei vor intra in conflict, pentru ca din pacate, din momentul in care fac asta subiectul ajunge in zona bisericii. PSD nu ajunge ca a compromis ideea de partid politic, de guvernare responsabila, de responsabilitate de a conduce o tara, acum incearca sa compromita si cea mai apreciata institutie de catre romani in ultimii 28 de ani: biserica.

Introduc biserica intr-un circ public in care foarte probabil, in cazul in care biserica va intra in batalia aceasta, va fi sfasiata de atacuri, de lucruri care in mod normal nu ar trebui sa se intample. Nu inteleg de ce face PSD acest lucru. Este cat se poate de clar ca vor sa acopere subiectul pe Justitie si mai ales sentintele din dosarele lui Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, astfel incat noi sa ne trezim seara la talk show-uri sau voi, in principalele site-uri de stiri ale Romaniei, ca dezbatem acest subiect in loc sa ne ocupam sa analizam guvernarea absolut execrabila pe care PSD o desfasoara in acest moment, nici lipsa de viziune economica, nici minciunile care sunt devoalate saptamana de saptamana si zi de zi, promisiuni neonorate, nivel de trai scazut s.a.m.d”, a declarat jurnalistul Rares Bogdan.

Realizatorul TV a tinut sa precizeze ca romanii se afla din nou in fata ”unui examen absurd”, atragand atentia ca majoritatea romanilor nu sunt de acord cu ideea casatoriei intre persoane de acelasi sex.

”Foarte probabil consultantii lor, care sunt specialisti exact in crearea de crize si in tactici de gherila, care au facut consultanta pentru partide extremiste din Israel, Serbia si Austria, nu fac altceva decat sa puna in aplicare acelasi lucru. Aceasi practica de a divide si de a cuceri. Romanii sunt in fata unui nou examen absurd marca PSD, intr-o Romanie care nu mai avea alta dezbatere. Nu stiu de ce PSD nu face o dezbatere pe tema daca sa avem 300 de parlamentari sau 500, sa faca un referendum pe doua mandate succesive maxim pentru un parlamentar sau pentru un presedinte de Consiliu Judetean. Pot face o multime de lucruri mult mai importante pe varianta optima de autostrada sau invetitiile, unde sa mearga, in spitale regionale, in autostrazi care sa strapunga Carpatii, sau in scoli performante.

Astea trebuie sa fie marile teme de dezbatere pentru societatea romaneasca, nu daca persoanele de acelasi sex pot sau nu sa se casatoreasca, pot sau nu sa adopte copii, sau pot sau nu sa faca sex. Asta e marea problema pe care o are PSD, astazi, in Romania. Pe langa ca se dovedeste un partid complet retrograd dupa modelul partidelor ultra-conservatoare, mai duce si biserica in aceasta lupta absolut mizerabila, fara niciun scop pentru ca in Romania, sa fim seriosi, lucrurile sunt foarte clare: persoanele de acelasi sex nu se pot casatori, persoanele de acelasi sex nu pot face copii. Scurt, nu trebuie sa modificam Constitutia ca sa fie lucrurile cat se poate de clar. O mare majoritate a romanilor asta doresc, nu trebuie sa vina PSD sa faca o dezbatere absurda si sa tarasca biserica in dezbaterea unor politicienilor. Ei ar trebui sa isi faca un referendum daca mai pot sa fure doar o casa, sau 5 case, asta e singura dezbatere pe care ar putea ei sa o organizeze serios”, a conchis jurnalistul.

Sursa: PS News

Rares Bogdan, despre referendumul pentru familie: ”Ce naiba mai inventeaza Ciuma Rosie ca sa-si acopere prostia in arta guvernarii?” was last modified: martie 27th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close