Rares Bogdan, despre ultima mutare a lui Iohannis! „Olguta a renuntat la munca si a ramas pentru moment pe drumuri, poate mai asteapta putin pe centura, pana ajunge la Centuri”

240

Lia Olguta Vasilescu nu mai este in acest moment membru al Guvernului, dupa ce presedintele Iohannis a anuntat ca i-a acceptat revocarea din functia de ministru al Transporturilor, insa o respinge pentru pozitia de ministru al Dezvoltarii.

„Incepe SAHUL…. sunt un biet jurnalist dar am nas. Laufer si Olguta OUT. La Munca este de azi Marius Budai. Deci Olguta a renuntat la munca si a ramas pentru moment pe drumuri, poate mai asteapta putin pe centura, pana ajunge la Centuri”, a scris Rares Bogdan de la Realitatea TV.

„Iohannis refuza numirile pentru Olguta Vasilescu si Ilan Laufer. Plang centurile, of”, a mentionat si jurnalistul Ionel Stoica.

„Vaaaai, Olguta a fost refuzata de neamtul care ar trebui sa aiba mult curaj sa vorbeasca despre gazare :)) Cine ne mai face acum centura?!”, a scris ironic jurnalista Camelia Tabacu.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca nu va semna decretele de numire in functia de ministru al Transporturilor pentru Lia Olguta Vasilescu si pentru Ilan Laufer, care a fost propus de PSD pentru portofoliul Dezvoltarii Regionale.