Rares Bogdan, despre victoria fostei sefe DNA: „Domnul Arafat, trimiteti-le SMURD-ul la Kisseleff, la PSD! Sa nu-si taie venele!”

195

Realizatorul „Jocuri de Putere” de la Realitatea TV, Rares Bogdan, a reactionat, marti seara, dupa prestatia Laurei Codruta Kovesi la audierile din Parlamentul European.

Jurnalistul a tunat si a fulgerat in cadrul emisiunii sale si a facut apel la Raed Arafat sa trimita o ambulanta la PSD.

„Laura Codruta Kovesi este castigatoare. Domnul Arafat, trimiteti-le SMURD-ul la Kisseleff, la PSD. Dati-le SMURD-ul ajutati-i, sunt cetateni romani! Pentru a putea merge in puscarie, ei trebuie sa fie sanatosi. Sa nu-si taie venele! Primul vot de dupa audieri o plaseaza pe Kovesi, ca va place sau nu, e vorba de un roman. Cat de mult sa urasti tara asta, sa te opui, sa nu-ti doresti. Nu mi-a venit sa cred. Deci, dupa primul vor, Kovesi pe primul loc, cu 12 voturi. Urmata de candidatul francez, cu 11 voturi. Dragnea, indrazneste sa crezi. Cine sapa groapa altuia… Domnul Arafat, trimiteti ambulante la fiecare sediu PSD din tara. Nu cumva sa-si puna capat zilelor. Au tabarat pe Kovesi pentru ca asa aveau instructiuni. Un roman in fruntea unei institutii european. Un roman, ma! Voi urati Romania, ma! Cand n-o vindeti UDMR-ului, o urati! Ati auzit ce a zis francezul? Ca e normal sa colaboreze cu serviciile de informatii, pentru ca aduc probe”, a spus Rares Bogdan, la Realitatea TV.

„S-au legat de faptul ca doamna Kovesi nu respecta conditiile de depunere a candidaturii. Kovesi le-a dat cu manualul in cap. Apoi s-au legat de proportia de achitari. Apoi s-au legat de proportia de achitari. Din nou, Kovesi le-a dat o palma. Proportia reala de achitari e de 13 %, restul pana la 36% sunt o consecinta a dezincriminarii abuzului in serviciu. S-au legat de case in America. Ce case in America, ma? Voi ati vazut unde sta femeia asta? Romanca noastra nu si-a pierdut cumpatul. Dar a auzit ca si l-au pierdut unii pe la partid, auzind ca Laura Kovesi nu-si pierde cumpatul, ca Maria Grapini a fost certata de presedintele de sedinta deoarece coboara nivelul discutiei”, a mai spus Rares Bogdan, conform Evz.