Rares Bogdan dezvaluie ca PSD pune in aplicare planul B pentru a-l scapa pe Dragnea: „Cadou de Iepuras pentru Daddy!! I-am mai spus-o, ii repet: VINE LUPUL!”

339

Comisia pentru legile Justitiei, condusa de Florin Iordache, a fost convocata, marti, pentru ora 15.30. Comisia vrea sa treaca prin procedura de urgenta modificarea Codurilor penale, dupa ce planul lui Liviu Dragnea pentru Ordonanta de Urgenta a esuat.

„Aflu pe surse ca se urmareste abrogarea unui articol in baza caruia a fost condamnat Liviu Dragnea. Fratilor, OUG 13 capata contur la Parlament!! Cadou de Iepuras pentru Daddy!! I-am mai spus-o, ii repet: VINE LUPUL!”, anunta Rares Bogdan pe Facebook.

Pesedistii urmaresc sa adopte modificarile chiar saptamana viitoare. Astazi ar urma sa aiba loc o discutie pe aceasta tema cu Liviu Dragnea, informeaza surse din PSD citate de hotnews.ro.

PSD vrea sa impuna urmatoarele modificari: reducerea termenelor de prescriptie, abrogarea neglijentei in serviciu, micsorarea termenelor la eliberarea conditionata. Si, nu in ultimul rand, vrea sa abroge articolul in baza caruia Dragnea ar putea fi condamnat in dosarul angajarilor fictive, spun reprezentantii USR.

Birourile reunite ale Parlamentului au stabilit, luni, prelungirea perioadei de activitate a Comisiei speciale pe legile justitiei pentru 120 de zile, in contextul in care Liviu Dragnea spunea, saptamana trecuta, ca Parlamentul trebuie sa reia modificarea codurilor penale.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos