Rares Bogdan ii da pe coaja lui Coja, favoritul publicatiei rusesti Sputnik!

535

Rares Bogdan taxeaza intr-o postare pe facebook minciunile imprastiate de profesorul Ion Coja, ”antisemit notoriu, extremist, preluat frecvent de Sputnik, oficina Moscovei”. Coja il acuza pe Rares Bogdan ca ar milita pentru independenta Ardealului, ”o prostie crunta” considera prezentatorul TV.

”Revin cu o „mica precizare” pentru cei ce au măcar o unda de îndoiala, în urma citirii textului ticălos semnat de rusofilul antisemit:

Prieteni de pe internet foarte importanți, însă, pentru mine mi-au atras atenția că un antisemit notoriu, un radical extremist, preluat frecvent de Sputnik, oficina Moscovei, m-a atacat într-un mod mizerabil, transformând într-o minciună o afirmație a mea legată de împărțirea banilor către județele cu baroni PSD din aripa Dragnea, către Bădălau, Stănescu, Olguța, Ciolacu, Etc.

Frustratul de serviciu s-a grăbit să apere baronetul lui Dragnea, baronet care a primit prioritar bani din pixul lui Shhaideh, afirmând că eu aș milita pentru independența Ardealului! O prostie cruntă, având în vedere că de zeci, de sute de ori am afirmat că eu cred exclusiv în România dodoloață! Mai mult, am spus public de nu mai știu câte ori că o mie de ani, de aici înainte, și tot n-ar fi destui pentru a mulțumi în fiecare zi valahilor și moldovenilor, dobrogenilor și tuturor românilor care au luptat, prost echipați, prost hrăniți din vina acelorași autorități politice, pentru eliberarea Transilvaniei.

Ticăloșie mai mare rar mi-a fost să văd la adresa mea! Și culmea, vine de la un om aflat la vârsta senectuții, care, din păcate, își lasă umorile și frustrările să-i întunece rațiunea – dacă o fi având-o cumva: e vorba de profesorul Ion Coja. Sigur ca imediat trolii PSD au luat textul și l-au băgat in ventilatorul cu mizerii in încercarea de discreditare a subsemnatului.

Până la urmă, nu pot decât să fiu încântat atunci când un antisemit declarat și un extremist ca prof. Coja mă înjură și colportează mizerii la adresa mea! Oricum, am văzut că atunci când nu mă atacă pe mine, îl atacă pe colegul și prietenul Oreste.

Am ținut să fac această precizare din respect pentru prietenii mei, care mi-au atras atenția, atât în zona publică, cât și în cea privată de pe facebook. Trăiască România dodoloață!”

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos