Rares Bogdan a scris miercuri pe Facebook un comentariu intitulat „Cum a aparut Tudorel Toader” si in care vorbeste despre profilul unui universitar echilibrat sub care se ascunde un „nevertebrat” si un „carierist nesimtit”.

„Cum a aparut Tudorel Toader? Pentru paralizarea punctelor strategice de pe lantul justitiei, Liviu Dragnea avea nevoie de un shooter cu eficienta lui Carlos si coloana vertebrala a unui calamar. L-a servit colegul Calin: am eu un baiat, e mai fidel ca Mita Baston! Presedintele PSD nu se gandea ca sub profilul universitarului adus (de Dreapta!!) de la Iasi, cu alura de om echilibrat in fostul CCR (cunoscatorii stiu ce inseamna: dispus la orice), va obtine si o metresa, dar si un lacheu cu vise de preamarire – presedinte al Romaniei sau comisar european pe Justitie. si ca orice sluga ce viseaza sa parvina si isi asigura vesnicie, nevertebratul si-a demonstrat adecvarea oferind pe tava stapanilor reduta DNA, prin impingerea in fata a unui fidel al Grupului de la Constanta reprezentat de puternicul Deliorga, conexat cu la fel de potenta Lia Savonea”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

El a spus ca nu s-ar mira ca Toader sa deschida lista PSD la europarlamentare.

„Alura de universitar era foarte utila: trebuia sa mai amorteasca vigilenta publicului. Cand auzi ca un inalt reprezentant al mediului academic se vinde pe 2 lei unui analfabet cu pamant sub unghii esti tentat sa sovai. Prin urmare scade si durata de la informatie la revolta. Adica exact timpul necesar grupului infractional organizat care confisca Romania sa mai infinga un stilet in genunchiul pe care justitia il administra in maselele coruptilor. A, ca ne-am prins noi intre timp ca la pachet cu alura intelectuala a venit si imaginea tradatorului, a farseurului, a romanului balcanic absolut, a decaderii pe toate planurile moralei, ne-am prins, si? Dragnea a folosit toti timpii in care ne-am mirat de cutezanta sa pentru a distruge anticorpii lui Saint-Just, pentru a dezlega Justitia de la ochi. A facut-o cu ajutorul unui impostor, a unui carierist nesimtit care se ascunde in spatele graiului moldovenesc fara sa-i pese ca face de rusine Iasiul intelectual, ca dinamiteaza cultura Moldovei. Cu asemenea pedigree, nu m-ar mira sa deschida lista la europarlamentare…”, a mai scris jurnalistul.

„Acest individ care se da carturar ii face pana si pe Nicolicea, Iordache si Serban Nicolae sa se rusineze de limitele ticalosiei lor. Este o reminiscenta a bolsevismului oportunist, care nu da 2 bani pe stiinta si mediul academic atunci cand are un stapan generos. Mana stanga a lui Dragnea, folosita de seful PSD sa se scarpine, distruge tara la nici 30 de ani de la speranta ca era comunista s-a incheiat. si totul este posibil deoarece poporul pesedist a amortit, a murit (daca a fost candva viu), a intrat in criostaza pentru 100 de ani. L-a luat Dragnea pe Tudorel in Delta si l-a convins sa dea Amnistie si Gratiere? inseamna ca vine iertarea tuturor, uitarea. Doar ca odata cu asta, Romania poate fi la randul ei uitata. De sub cenusa, tara cuprinsa de iarna nucleara nu se va mai ridica. Fac un apel la ratiune! Stimati tovarasi, cautati in acest partid mare cateva constiinte, bagati-le capul intr-un butoi cu gheata, treziti-va! Altfel nu veti distruge doar PSD, ci si Romania. Puteti trai cu asa ceva pe constiinta? stiti ce drama traiesc in Apuseni urmasii celor care l-au tradat pe Horea?”, a mai scris Rares Bogdan.