Rares Bogdan, ironic la adresa lui Dancila: „Inconstienta uluitoare. Mai ramane sa se planga ca 4 asasini platiti sunt pe urmele ei”

848

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a reactionat la declaratiile delirante ale premierului Viorica Dancila, facute in cadrul unui interviu la Romania TV. Ea a sustinut ca presedintele Iohannis este responsabil de faptul ca interlopii s-au batut in centrul Bucurestiului pentru ca nu a acceptat ministru interimar la Interne.

„In plus, a mai spus ca din cauza lui Iohannis s-au batut interlopii in centrul Bucurestiului. Si alte afirmatii de o inconstienta uluitoare. Oare chiar sunt prosti care cred asta? Femeia asta conduce Guvernul!! Da-i omului putere si vei vedea cat il duce mintea! Mai ramane sa se planga ca 4 asasini platiti sunt pe urmele ei”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Premierul Viorica Dancila a afirmat, joi seara, ca a vazut ca „din punct de vedere politic” se destituie procurori sefi. „Vreau sa va spun ca daca eu faceam acest lucru si ceream destituirea sefului DIICOT era linsaj, dar, vedeti, si aici se foloseste dubla masura”, a spus Dancila.

Dancila a afirmat, joi seara, la Romania Tv, ca toti cei care au incercat puncteze politic tragedia de la Caracal „au gresit enorm”.

„Eu cred ca exista implicatie din partea institutiilor statului, cred cu tarie acest lucru, dar intr-adevar mai avem anumite lucruri pe care trebuie sa reglementam si unul dintre ele este faptul ca in acest moment eu nu am ministru la Ministerul Afacerilor Interne. (…) Sunt anumite lucruri care trebuiesc reglementate de oameni care trebuie sa dea dovada de responsabilitate”, a spus Dancila, citata de news.ro.

Ea a mentionat despre bataia din fata Parlamentului, spunand ca a chemat sa vada de ce nu s-a intervenit si i s-a spus ca „nu avem ministru”.

„Am cerut sa se faca un control si sa vedem de ce nu s-a intervenit. Sunt lucruri care s-au mostenit. Am vazut ca acum, din punct de vedere politic, se destituie procurori sefi…Vreau sa va spun ca daca eu faceam acest lucru si ceream destituirea sefului DIICOT era linsaj, dar, vedeti, si aici se foloseste dubla masura. Nu aveam voie si nici nu faceam acest lucru, pentru ca nu mi se pare normal. Eu nu spun, nu il cunosc pe seful DIICOT personal, nu am stat niciodata de vorba, nu stiu daca a fost bun sau n-a fost bun, trebuie sa ai niste motive si ce rezolva acest lucru”, a spus Dancila.

Procurorul-sef al DIICOT Felix Banila si-a anuntat miercuri demisia de onoare – solicitata luni de presedintele Klaus Iohannis – declarandu-se convins ca nu a esuat in indeplinirea atributiilor si afirmand ca acesta este pretul injust care trebuie platit pentru continuarea in bune conditii, fara presiuni, a activitatii DIICOT.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos