Rares Bogdan luat la intrebari de romani: „Sa va fie rusine. Ati facut o majoritate de hoti!”

1036

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a fost apostrofat, duminica, la Milano de un roman stabilit in Italia, Alin Stanescu, care i-a reprosat alianta cu PSD.

Romanul a venit la o intalnire pe care liderii PNL au convocat-o cu penelistii din Milano. Rares Bogdan s-a indreptat spre Stanescu sa ii stranga mana, insa acesta a refuzat: „Nu accept sa dau mana cu dvs”. El i-a reprosat alianta cu „ciuma rosie”.

Rares Bogdan a sustinut ca PNL s-a aliat cu  PSD pentru ca altfel nu se putea face majoritate in Parlament.

„Acum trei luni nu stiam sa-ti spun cum am ajuns cu ‘ciuma rosie’.  Acum pot sa iti spun: din cauza majoritatii. Ca nu aveam majoritate. N-aveam cu cine sa facem majoritate. Asta este situatia mea. Singura posibilitate de a nu baga tara in alegeri anticipate. Astazi pentru Roamnia e nevoie de majoritate, in contextul regional. Romania are nevoie de majoritate”, a spus Raes Bogdan.

„Majoritate de hoti”, a replicat romanul.

„Noi nu am tradat. Aia care tradeaza sunt rusii, poate. Noi nu vom trada niciodata”, a sustinut Rares Bogdan.

„Sunteti mai hoti ca ei (PSD-istii), asta e beleaua mare. E cea mai mare nenorocire ce ati facut voi. Sa va fie rusine pentru ce ati facut. Nu o sa va uitam”, i-a mai spus romanul.

„Nu vom pierde alegerile, o sa aduc si mai multe procente PNL. Stii cat va avea scor PNL peste doi ani jumate? Intre 28 si 32%. Sa tii minte. (…) PSD a coborat, noi am crescut”, a sustinut apoi Rares Bogdan.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos