Rares Bogdan, mesaj pentru romani: Am reusit sa schimbam destinul Romaniei!

638

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, arata ca 2019 a fost un an greu, dar care s-a incheiat cu mari victorii pentru liberali. El arata ca in anul 2020 va urma o schimbare majora a Romaniei si spera ca romanii sa acorde incredere liberalilor in cele doua randuri de alegeri de anul acesta.

”La Multi Ani! An Nou Fericit tuturor! Bunul Dumnezeu sa ocroteasca Romania! 2020 sa va aduca bucurii, satisfactii si impliniri!
Va doresc din tot sufletul sa aveti un an minunat! Sa fiti sanatosi, inspirati, sa va pastrati limpezimea si curajul! Sa nu va paraseasca increderea!

Anul care s-a incheiat a fost greu, dar avem cu totii, vorba poetului, „o oboseala fericita in pasi”! Am reusit sa intoarcem, cu totii, destinul Romaniei, dar fara inimile voastre puternice, minunea nu ar fi fost posibila! Ne aducem tara in normalitate, pas cu pas, caci meritam un taram in care sa ne simtim cu totii acasa! Demnitatea, democratia, solidaritatea si libertatea pe care le-am intarit in anul ce se incheie trebuie sa duca la prosperitate pentru toti, nu doar pentru unii! Va rog sa credeti in sansa noastra de a face din normalitate pista de lansare a unui destin glorios, asa cum merita romanii! impreuna putem face din Romania un stat puternic, demn, inflexibil la posibile tentative de a-l vulnerabiliza!

Oameni buni, sa va fie copiii, parintii, bunicii, prietenii sanatosi si fericiti! Sa le fereasca bunul Dumnezeu inima de tristete!
Nu uitati sa iubiti Romania si in 2020! Vatra stramoseasca este singura noastra ancora, radacinile puternice nu ne vor trada niciodata!
La multi ani, dragi romani, oriunde v-ati afla! Ma inclin in fata voastra!”, scrie Rares Bogdan.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos