Rares Bogdan, mesaj usturator pentru cea mai noua coada de topor a liderului PSD: „Asta e in stare sa bage in ancheta si un caine care latra la Stapanul Dragnea!”

220

Realizatorul TV Rares Bogdan afirma ca decizia Sectiei speciale de a-i deschide un dosar penal lui Frans Timmermans a „depasit toate barierele decentei”. „Nu am crezut ca se poate ajunge pana aici”, afirma Bogdan.

„Astia din PSD si ALDE au depasit toate barierele decentei, sa pornesti ancheta penala impotriva unui lider european de talia lui Timmermans inseamna sa o iei razna complet si sa nu realizezi ca poti sa periclitezi nu doar imaginea tarii tale, ci si viitorul Romaniei noastre.

Nu am crezut ca se poate ajunge pana aici! Cum sa il acuzi de constituire de Grup Infractional Organizat pe un lider european de forta, influenta si talia lui Timmermans!?! Asta e in stare sa bage in ancheta si un caine care latra la Stapanul Dragnea! Doamneeeee, ce ganduri ai cu tara asta?”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Sectia de investigare a infractiunilor din justitie i-a deschis dosar penal prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, in urma unei plangeri depusa de „Lumea justitiei” (luju.ro). Site-ul este detinut de Razvan Savaliuc, unul dintre invitatii permanenti ai postului Antena 3.

In plangerea depusa la Sectia speciala, Savaliuc i-a acuzat pe Timmermans, Augustin Lazar si pe Vera Jourova (comisar european pe justitie) de constituire de grup infractional organizat, abuz in serviciu, fals intelectual si comunicare de informatii false in legatura cu „falsificarea” Raportului MCV. Sectia l-a anuntat miercuri pe Savaliuc ca in urma plangerii sale a fost constituit dosarul penal 295/P/2019.

„Prim-vicepresedintele Comisiei Europena Frans Timmermans si Procurorul General al Romaniei Augustin Lazar vor trebui sa se prezinte la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie (SIIJ) ca sa dea cu subsemnatul. Nu singuri, ci impreuna cu sefa reprezentantei Comisiei Europene in Romania Angela Cristea si comisarul european pe Justitie Vera Jourova”, scrie luju.ro.