Rares Bogdan: „Noi suntem condamnati de ayatollahul flausat la tacere din cauza dezvaluirilor privind hotiile titanice”

304

Rares Bogdan a sustinut un discurs foarte dur la adresa Regimului PSD in debutul emisiunii „Jocuri de putere” de joi, ziua in care CNA a fortat Realitatea TV sa isi intrerupa emisia pentru zece minute.

Rares Bogdan a relatat cum a decurs sedinta „inchizitiei” CNA de joi, cand Realitatea TV a incercat sa anuleze decizia CNA.

„La sedinta de azi a CNA a fost o noua fila de inchizitie. S-a cerut rediscutarea sanctiunii, iar majoritatea a decis ca nu se impune, deoarece noi am instigat la violenta. Un deputat PNL a vrut sa pledeze cauza libertatii de exprimare. Nu i-a fost permis. Legea audiovizualului nu interzice unui deputat sa ia cuvantul la sedinta CNA. Da, nu e obisnuit, dar teoria dreptului spune ca ceea nu este interzis de lege, este permis. Va intreb ceva: Daca deputatul Popescu cerea CNA sa-l apere pe Dragnea de atacurile mele, putea sau nu vorbi 3 ore, sau 3 zile? Putea! Dar se temeau ca vor ajunge in spatiul public toate argumentele care arata ca sanctiunea este un abuz de care ar fi mandru Erdogan sau Hugo Chavez, daca ar mai trai, ca a murit acum 5 ani.

Acuzatia de instigare la violenta, acuzatie pentru care au inchis postul pentru 10 minute, acuzatie bazata pe un citat atribuit mie, este falsa. Au dat citire unui fragment din colonelul Dragomir si au spus iata dovada ca Rares Bogdan instiga la violenta. Ce scria Dragomir pe 11 August: ‘Vor nesupunere civica? Le dam supunere civica. Vor violente? Le vom raspunde. Vor sa arunce tara in aer pe modelul Ucraina? Suntem pregatiti sa le raspundem, suntem antrenati sa le raspundem pe masura.Fac apel la toti ofiterii patrioti din serviciile de informatii, Ministerul Apararii, Ministerul de Interne, fac apel si la rezervisti, fiti pregatiti. In situatia in care lucrurile vor degenera, ne vom organiza. Fiecare dintre voi stie ce are de facut. Actiunile noastre trebuie coordonate la momentul oportun cu fortele armate. Trupele de jandarmi trebuie sprijinite cu toate fortele’.

Atentie! Stiau sau nu ca sunt cuvintele lui Dragomir? A fost necunoastere sau ticalosie? Romania se va desprinde de comunism doar in ziua cand libertatea de expresie nu va fi doar in Constitutie, ci in ADN-ul tuturor. Poate peste 100 de ani, poate peste 100 de zile. Ce inseamna libertatea de expresie, ce inseamna democratie? Alexis de Tocqueville spunea ca Democratia este puterea poporului bine informat. Demonstene: Nu poate fi o nenorocire mai mare pentru oamenii liberi decat pierderea libertatii cuvantului. George Orwell: Daca libertatea cuvantului chiar inseamna ceva, ea este dreptul de a le spune oamenilor ceea ce nu vor sa auda. Salman Rushdie: Libertatea cuvantului este in sine esenta vietii. Salman Rushdie a fost condamnat la moarte de ayatollahul Khomeini din cauza Versetelor Satanice, noi suntem condamnati de ayatollahul flausat la tacere din cauza dezvaluirilor privind hotiile titanice”, a declarat Rares Bogdan.

Rares Bogdan a promis ca va continua sa spuna „adevarul” despre Regimul Dragnea.

„In 2004, an crancen pentru Romania, cu justitie confiscata de PSD, cu cenzura in maruntaiele redactiilor, Larry Flint aparea intr-un clip al trupei Parazitii si spunea: ‘Libertatea de expresie nu inseamna libertatea gandului pe care il iubesti, ci a gandului pe care il urasti, pe care il urasti cel mai tare. Nu pot sa cred ca in Romania, o tara care ar fi trebuit sa invete din trecut, se mai practica cenzura. Nimic bun nu vine din cenzura, oamenii au dorinta innascuta de a fi liberi, si vor fi liberi. Daca nu sub aceasta guvernare, atunci sub cea care va urma’. …

De ce se chinuie toate fortele din Romania aservite PSD sa ne inchida gura? Caci Liviu Dragnea are drept de viata si de moarte asupra tuturor membrilor, iar pielea sa e in pericol. Dupa 30 de ani, un partid trebuie confundat cu statul. Domnule, vedeti sa nu fie confundat cu statul in inchisoare. Daca ancheta in dosarul violentelor din 10 august este lasata in pace, va ajunge la ordinele date de Liviu Dragnea. Liviu Dragnea, care spunea dupa protest ca a fost o tentativa de lovitura de stat. Daca dosarul violentelor jandarmilor, impotriva carora au depus plangere 850 de cetateni, nu este blocat prin presiuni si intimidari, adevarul va iesi la iveala.

Noi am platit un pret azi, am decontat factura adevarului spus pe acest post. Am platit deoarece i-am indus lui Dragnea un sentiment de insecuritate. Ii vom induce si altele, deoarece nimeni nu trebuie sa doarma linistit pana cand adevarul va iesi la iveala. Avem o datorie fata de aceasta tara, avem o datorie fata de copii. Ne vor intreba, cand vor deveni majori: tata, de ce ai ramas aici si nu ai facut nimic? Vreti sa nu avem curajul sa ne uitam in ochii copiilor nostri? Apropo, sa nu uitam: mai aveti curaj sa va lasati copiii in fata blocului dupa ora 17? Nu mai aveti, deoarece coalitia toxica a decis eliberarea a 14.000 de infractori”, a mai spus Rares Bogdan, conform Aktual24.