Rares Bogdan o desfiinteaza pe Dancila: Inainte de a candida la prezidentiale, Dancila ar trebui sa urmeze inca o data scoala liceala! Nu va intra in turul doi!

313

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a declarat marti, la RFI, ca sefa PSD Viorica Dancila ar trebui ca inainte de a candida la alegerile prezidentiale sa urmeze inca o data scoala liceala.

„Estimarea mea e ca Viorica Dancila nu va reusi sa obtina un scor mai mare de 20%. Eu nu cred ca va intra in turul doi doamna Dancila, ar fi rusinos pentru alegatorii din partea stânga sa o aleaga. Doamna Dancila, inainte de a candida, cu tot respectul si decenta pe care o am, cred ca inainte de a candida ar trebui sa urmeze inca o data scoala liceala. Eu imi doresc in turul doi o batalie dreapta-dreapta, pentru ca asta arata un esec major al stângii, in ultimii aproape trei ani de zile, in momentul alegerilor prezidentiale. Eu nu am emotii. Cred ca Iohannis va câstiga la pas, pentru ca are si experienta necesara si recunoasterea internationala, este un om extrem de echilibrat, rational, care a putut dovedi ca in momente cheie se implica si poate opri un tavalug rosu, care parea de neoprit in urma cu un an de zile. Sigur, in fata unui candidat al dreptei, al celor din Alianta 2020, probabil domnul presedinte Klaus Iohannis nu va obtine 75% in turul doi, va obtine doar 65-70%, dar oricum va fi un scor mai mare decât in urma cu cinci ani de zile”, a declarat Rares Bogdan.

Liderul PNL a vorbit si despre scenariul in care Iohannis va intra in turul doi cu sefa PSD.

„in cazul in care domnul presedinte Iohannis va fi in turul doi cu doamna Viorica Dancila, va fi un galop de sanatate pentru domnia sa, pentru ca diferentele sunt totale, sunt vizibile, le poate vedea chiar si un copil de gradinita. Estimez un scor de 75% in favoarea domnului presedinte Iohannis in turul doi”, a precizat Rares Bogdan.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos