Rares Bogdan o trimite la plimbare pe Dancila: „Ati putea discuta cu Mitraliera, Nicolicea, Bacalbasa sau Stefanescu?”

1293

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a comentat ironic solicitarile insistente ale Vioricai Dancila de a avea o „confruntare unu la unu” cu Klaus Iohannis.

„Nu stiu cum ar putea gasi cele doua staff-uri puncte comune. Ma indoiesc ca domnul Iohannis si doamna Dancila vor gasi puncte comune de a discuta. Nu stiu daca discutia despre Romania trebuie sa se reduca la aceasta dezbatere.

Cum ati putea dvs., sau domnul Pandaru sau domnul Prelipceanu sau domnul Cristian Tudor Popescu, sa aveti o discutie cu domnii Mitraliera, Nicolicea, Bacalbasa sau Stefanescu?”, a declarat Rares Bogdan la Digi24.

Viorica Dancila anuntat, luni, ca ii va trimite o scrisoare oficiala presedintelui Klaus Iohannis pentru a-i cere sa participe la o dezbatere unu la unu in campania electorala pentru turul doi al alegerilor prezidentiale.

„Il invit pe candidatul Klaus Iohannis la o dezbatere unu la unu, in care trebuie sa vorbim in primul rand despre ce am realizat. Eu cred ca este important. Voi face si un demers oficial, ii voi trimite si o scrisoare. Azi-maine trimit si scrisoarea, e normal sa avem aceasta confruntare, este o obligatie pe care o avem fata de romani”, a declarat Dancila la sosirea la sediul PSD.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos