Rares Bogdan prevesteste caderea PSD: „Romania va da semnalul, incepand din 26 mai, de la ora 21.00, ca dreapta se intoarce la putere”

113

Liderii PNL au depus la BEC, miercuri, 1,4 milioane de semnaturi pentru sustinerea candidatilor partidului la alegerile europarlamentare.

Rares Bogdan, care deschide lista PNL la europarlamentare, a sustinut ca va fi „cea mai grea batalie”.

„Vreau sa fac un apel sincer la toti cei care iubesc aceasta tara, care cred ca aceasta tara nu trebuie sa fie un rai al infractorilor sa voteze pe 26 mai. Vor urma doua luni extrem de dificile. Suntem pe front si ii rog pe toti simpatizantii, activistii si care ne-au acordat semnaturile sa fie alaturi de noi in aceasta batalie, poate cea mai dificila in ultimii 30 de ani. Vorbim despre a fi sau nu fi in Europa. Vorbim despre a fi sau a nu fi in parteneriat strategic cu SUA. PSD a depasit orice limita si ataca SUA cei care garanteaza securitatea in aceasta zona. Ii rog pe romani sa voteze si sa explice tuturor colegilor ce inseamna votul de le 26 mai”, a afirmat Bogdan.

„Romania va da semnalul, incepand din 26 mai, de la ora 21.00, ca dreapta se intoarce la putere. Pentru ca stanga in aceasta tara a pus-o in genunchi”, a mai spus Rares Bogdan.

Ludovic Orban, presedintele liberalilor, a declarat cu aceasta ocazie ca PNL a „batut” PSD la semnaturi, cu „aproape 1,4 milioane de semnaturi stranse”, fata de 1,3 milioane depuse de PSD.

„Partidul National Liberal a depus astazi lista de candidati pentru alegerile pentru Parlamentul European, care vor avea loc in data de 26 mai. Le multumim celor aproape 1.400.000 cetateni, care ne-au acordat increderea si care au semnat pentru sustinerea listei de candidati a Partidului National Liberal. Partidul National Liberal astazi este partidul care se bucura de cea mai mare incredere, iar acest lucru l-am demonstrat prin numarul de semnaturi pe care l-am depus in sustinerea listei, clasand Partidul National Liberal pe primul loc ca si sustinere a listei de candidati. Am batut PSD-ul in strangerea de semnaturi si de asemenea pe 26 mai vom bate PSD in alegerile pentru Parlamentul european”, a declarat liderul PNL.