Rares Bogdan, previziune sumbra pentru Liviu Dragnea: „Se strange latul! Arestarea lui este iminenta”!

221

Rares Bogdan anunta ca arestarea lui Liviu Dragnea este iminenta, el spunand ca sunt „dovezi clare” ale faptului ca seful PSD s-a implicat in reprimarea violenta a manifestatiei din 10 august. Fostul premier, Mihai Tudose, l-a acuzat direct pe Dragnea ca a dat ordin jandarmeriei sa „bata protestatarii”, iar viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a recunoscut ca a mintit in fata procurorilor in legatura cu 10 august.

„Astept ca procurorii sa aiba curajul sa ceara retinerea lui Liviu Dragnea. Dragnea a dat ordinul, este clar. Liviu Dragnea si Carmen Dan trebuie sa fie arestati. Represiunea din 10 august a fost realizata la comanda directa a lui Liviu Dragnea.

Colegii mei analisti sa isi puna cenusa in cap si sa spuna ‘am fost niste dobitoci’, poate asa vor fi iertati pentru ticalosiile pe care le-au pus despre oamenii din diaspora.

Se aude zanganit de catuse in Kiseleff 10 (sediul central al PSD – n.red.).

Dragnea este sub soc de la ora 17.00, de maine se strange latul. Procurorii vor lua maine una dintre cele mai dure decizii din cariera lor. Retineti aceasta zi, 30 ianuarie 2019, este ziua cand se intoarce soarta unei tari”, a declarat Rares Bogdan in debutul emisiunii „Jocuri de putere”, scrie Aktual24.

Fostul premier PSD Mihai Tudose il acuza pe Liviu Dragnea ca este in spatele represiunii violente declansate de jandarmi in data de 10 august. „E incalificabil sa trimiti Jandarmeria sa bata protestari. Este grav ca s-a ajuns la asa ceva”, afirma Tudose a doua zi dupa ce a demisionat din PSD.

„Cat am fost premier, m-a preocupat faptul ca iese lumea in strada si uneori am reusit sa port un dialog cu protestarii, fiindca nu-i poti ignora pe romanii nemultumiti. Eu am dialogat cu ei, inainte de a pleca de la Palatul Victoria, ce a urmat dupa, pe 10 august… E incalificabil sa trimiti Jandarmeria sa bata protestari. Este grav ca s-a ajuns la asa ceva”, a declarat Mihai Tudose pentru Podul.ro.

De asemenea, Badulescu a promis ca de joi va spune si tot ce stie despre matrapazlacurile facute de Liviu Dragnea.

„Dupa 30 ianuarie este momentul cand lumea va afla adevarul. Recunosc ca am mintit la Parchet si ma pun la dispozitia organelor de urmarire penala cu fapte si declaratii pentru data din 10 august 2018. O spun public. Ce am mintit o sa declar la Parchet. Am mintit pentru ca sunt un mincinos si ca sa apar un partid care acum ma exclude. Voi devoala toate interesele meschine ale acestor indivizi”, a mai spus Aurelian Badulescu.