Rares Bogdan: PSD este grup infractional organizat! Liviu Dragnea nu va mai avea majoritate!

302

Rares Bogdan a anuntat, marti seara, comentand vestea ca Mihai Tudose a demisionat din PSD, ca Liviu Dragnea a adus partidul la un scor dezastruos, fiind de asteptat ca acesta sa obtina locul trei la urmatoarele alegeri.

„Acolo (in PSD – n.red.) este grup infractional organizat. Cine ramane alaturi de Dragnea va plati pentru ca va fi introdus in grupul infractional organizat.

Liviu Dragnea nu va mai avea majoritate. La alegeri, va scoate cu greu un scor cu 2 in fata, iar Pro Romania va scoate 12%. Primul partid din Romania va fi PNL, fiind urmat de alianta PLUS-USR, daca va mai avea loc”, a spus Rares Bogdan in debutul emisiunii „Jocuri de putere”, potrivit Aktual24.

Fostul premier Mihai Tudose a anuntat marti ca se inscrie in PRO Romania, afirmand ca a constatat cu tristete ca o parte din actuala echipa de conducere a PSD a inlocuit agenda publica cu agende personale.

”Raman in continuare in politica, adeptul valorilor democratice de stanga, devotat Brailei si Romaniei. Ma voi alatura unei echipe cu care impartasesc aceleasi valori, echipei PRO Romania si voi ramane omul, braileanul si romanul pe care il stiti. (…) Acum 27 de ani am intrat in politica din dorinta de a face ceva pentru Braila si pentru Romania. 27 de ani am fost membru PSD si nu am precupetit niciun efort pentru a face bine oamenilor, pentru a onora increderea celor ce m-au votat. Chiar si in cele mai grele momente prin care a trecut PSD am avut speranta ca lucrurile se vor indrepta. Astazi, aceasta speranta a disparut dupa ce in ultimul an am constatat cu tristete ca o parte din actuala echipa de conducere a partidului a inlocuit agenda publica cu agende personale, ca orice incercare de dialog si dezbatere interna a problemelor reale ale Romaniei nu este luata in seama”, a scris pe Facebook Mihai Tudose.

El sustine ca orice incercare de democratizare a deciziilor politice din PSD este sortita esecului.

”Cred cu tarie ca prioritatile, dezbaterile interne trebuiau sa fie despre spitale si sistemul de sanatate, scoli si educatie, infrastructura si reforma administrativa. Despre parcursul european al Romaniei. Despre parteneriatele strategice. Si da, si despre justitie. Dar despre o justitie corecta si pentru oameni. Nu doar pentru ‘unii oameni’ … Am avut in ultimele luni foarte multe intalniri atat cu membri de partid, dar si cu oameni neimplicati politic, concluzia fiind aproape unanima: nu se mai poate! Aceasta atitudine a oamenilor m-a condus la una dintre cele mai grele decizii: demisia din PSD ca ultim gest de delimitare fata de acest mod de a conduce partidul si tara. Daca gestul meu va fi inteles si va duce la imbunatatirea lucrurilor in PSD m-as bucura sincer”, a adaugat Tudose.