Rares Bogdan, raspuns dur pentru liderii coalitiei penale: „Sa facem niste mari laboratoare unde sa intre Tariceanu cu Dragnea sa se drogheze singuri. Nu noi”

285

Rares Bogdan a declarat ca liberalii nu vor dezbateri „pe pacanele” sau „pe etnobotanice”, referindu-se la afirmatia lui Calin Popescu Tariceanu care a spus ca sunt necesare discutii cu autoritatile statului si ONG-uri pe tema combaterii consumului de stupefiante.

„In afara de Dragnea si acolitii lui, de infractorii lui, mai exista unul. Mai exista unul ajuns la a cincea, a sasea, a saptea nevasta, nici nu mai stiu a cata nevasta, dar care lupta pentru familii traditionale. Acest individ e mai periculos decat celalalt. Acum 48 de ore era preocupat de cum sa puna in dezbatere publica, nu nevoia de autostrazi, de investitii, de spitale, ci cum sa discutam noi despre droguri, despre etnobotanice. Sa facem niste mari laboratoare unde sa intre el cu Dragnea sa se drogheze singuri. Nu noi. Sau sa intre in puscariile pe care le elibereaza si sa se drogheze ei acolo”, a afirmat Rares Bogdan, la mitingul organizat duminica de PNL la Focsani.

„Noi nu vrem nici dezbateri pe pacanele, nici dezbateri pe etnobotanice. Suntem un popor crestin si daca nu eram ajutati si protejati de bunul Dumnezeu nu am mai fi existat ca neam. Sa nu va fie niciodata rusine ca sunteti romani, sa nu va fie niciodata rusine ca sunteti crestini. Doar ticalosii si pacatosii va arata cu degetul pentru ca afisati insemnele nationale, drapelul pentru care au murit milioane de romani ca noi sa fim astazi aici”, a completat Rares Bogdan, care deschide lista PNL la europarlamentare.

Calin Popescu Tariceanu a afirmat, joi pe Facebook, in contextul mortii lui Razvan Ciobanu, ca Romania are o capacitate de reactie si de mobilizare mai mica fata de alte state pentru combaterea consumului de droguri. Presedintele Senatului considera ca politicienii nu s-au implicat suficient in aceasta problema. Liderul ALDE a mai transmis ca sunt necesare discutii pe acest subiect, atat cu autoritatilor statului din domeniu, cat si cu lideri ai organizatiilor guvernamentale, directori de scoli si reprezentantii societatii civile.

Rares Bogdan: Ultimul sondaj ne arata ca PNL are 27% si este in crestere. PSD e la 23%

Rares Bogdan, cel care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a declarat ca cel mai recent sondaj comandat de partid, finalizat pe 27 aprilie, arata ca liberalii au 27% la intentia de vot a romanilor, formatiunea fiind in crestere.

„inainte de a intra in Focsani am primit un ultim sondaj de opinie, terminat pe 27 seara. Am vorbit la telefon cu presedintele Ludovic Orban, cu secretarul general Robert Sighiartau, si am spus chiar daca nu anuntam tot ce este acolo, desi sunt lucruri importante, cum ar fi ca dumneavoastra, la fel ca toti romanii vreti cu Europa, nu cu Rusia, vreti cu SUA, nu cu China sau cu Turcia. Acolo scrie ceva important si trebuie sa stiti ca e pentru prima data cand PNL poate atinge, dupa 1990, un scor istoric. Ultimul sondaj de opinie ne arata ca consolidat PNL are 27% si este in crestere”, a afirmat Rares Bogdan, la mitingul organizat de PNL la Focsani.

Acest a adaugat ca cercetarea de piata comandata de liberali arata PSD ca fiind cotat la 25%, iar celelalte partide la 16%, intr-un trend descendent.

„Daca dumneavoastra veti intelege asta, daca veti intelege ca PSD e la 23%, ca celelalte forte vin de la 16% in jos, daca dumneavoastra veti intelege ca puteti face parte dintr-un partid mare, unul care poate sa ridice Romania din noroi, un partid care sa guverneze aceasta tara pentru urmatorii 5-10 ani, nu ne opreste nimic. Nimic nu ne poate sta in cale. Rugamintea mea este doar sa aveti incredere ca putem castiga. De sapte ani de zile stam in Opozitie, de sapte ani de zile PSD conduce Romania si ne umileste. A venit vremea PNL. E timpul Romaniei, e timpul PNL, e timpul ca dumneavoastra sa in convingeti pe romani ca se poate trai si altfel”, a conchis Rares Bogdan.

Potrivit PNL, la mitingul electoral organizat duminica la Focsani ar fi participat aproximativ 5.000 de persoane.