Loading...
Rareș Bogdan, reacție furibundă după ce postul Realitatea TV a fost interzis la Congresul PSD: ”Nu s-a mai văzut așa ceva în ultimii 28 de ani. Mă voi liniști doar când Dragnea va fi luat cu duba!” – Circul Politic

Rareș Bogdan, reacție furibundă după ce postul Realitatea TV a fost interzis la Congresul PSD: ”Nu s-a mai văzut așa ceva în ultimii 28 de ani. Mă voi liniști doar când Dragnea va fi luat cu duba!”

Rares Bogdan, realizator Realitatea TV, anunta ca decizia PSD de a interzice prezenta echipelor acestui post TV la lucrarile congresului PSD reprezinta „o actiune extrem de grava de incalcare a libertatii presei”.

Bogdan anunta ca Realitatea TV va fi prezenta in fata Salii Palatului, locul unde se va desfasura congresul PSD, si ii indeamna pe bucuresteni sa vina alaturi de jurnalistii postului.

Liviu Dragnea a inceput sa ma enerveze. Ma voi linisti cand Dragnea va fi dus in duba”, a spus realizatorul TV.

„Mi se pare o actiune extrem de grava de incalcare a libertatii presei, acest lucru ne demonstreaza ca Romania cade de pe harta democratiei, ne indreptam spre modelul turc, sovietic. Incepand cu ora 11 Realitatea va transmite din fata Salii Palatului. Fac un apel la toti oamenii de buna credinta din aceasta tara sa ne insoteasca in demersul nostru, sa ne insoteasca sambata, de la ora 11, in fata Salii Palatului, unde vom fi eu si colegii nostri.

Vom organiza si noi un congres, al oamenilor care cred in libertate. Ii rog pe toti cei din PSD care considera ca dreptul la informare este sfant, sa vina in studioul Realitatea TV din fata Salii Palatului, pentru ca este nevoie si de opiniile lor. Romania are nevoie de democratie. Este inadmisibil sa faci acest gest, nu s-a vazut asa ceva in ultimii 28 de ani, este un caz similar ultimilor 2 ani ai lui Erdogan”, a spus Rares Bogdan, la Realitatea Tv.

Rares Bogdan a promis ca va merge in fata Salii Palatului in timpul congresului PSD.

„Daca Dragnea primeste asigurari de la oameni din securitate, de la Inalta Curte, ca nu i se va intampla nimic, ca toti sunt speriati… Daca tu, Iohannis, esti presedintele romanilor, trebuie sa te gandesti ca esti al romanilor, trebuie sa fii zi de zi alaturi de romani. Eu, alaturi de Iohannis, fara Iohannis, alaturi de partide, alaturi de institutii, alaturi de romanii care vor sa traiasca in libertatea, voi fi in strada pentru a demonstra ca PSD n-a reusit sa puna pumnul in gura tuturor. Liviu Dragnea a inceput sa ma enerveze. Ma voi linisti cand Dragnea va fi dus in duba. Vom vedea cine ajunge primul la inchisoare”, a mai spus Rares Bogdan.

Sursa: aktual24.ro

Rareș Bogdan, reacție furibundă după ce postul Realitatea TV a fost interzis la Congresul PSD: ”Nu s-a mai văzut așa ceva în ultimii 28 de ani. Mă voi liniști doar când Dragnea va fi luat cu duba!” was last modified: martie 8th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close