Rares Bogdan, reactie virulenta la adresa social democratilor: „Nu v-ar fi rusine! Veniti in fata romanilor cu aceleasi minciuni si speriatori! Veti plati pentru ruina in care ati impins tara!”

2096

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan reactioneaza taios fata de intentia Viorica Dancila de a intra intr-o confruntare „unu la unu” cu presedintele Iohannis. „O impingeti sa se faca de ras, ii construiti imaginea unei luptatoare pentru saraci cand PSD e condus de oameni mai bogati decat faraonii”, le transmite Rares Bogdan liderilor PSD.

„Viorica Dancila chiar vrea sa devina evident pentru orice prost ca n-a avut ce sa caute in fruntea Guvernului Romaniei, ca aproape a distrus tara, din nepricepere? Cei care o invata ce sa spuna chiar sunt inconstienti?

Domnilor, atunci cand turnati minciuni in urechea premierului nu va ganditi ca au picioare scurte? Ma faceti sa rad! Ati cocotat-o pe o martoaga si ati mintit-o ca e cal, o impingeti sa se faca de ras, ii construiti imaginea unei luptatoare pentru saraci cand PSD e condus de oameni mai bogati decat faraonii. Pe ce va bazati? Probabil pe oamenii care, avand o educatie precara, chiar ar putea crede atatea gogomanii.

Despre ce realizari vorbeste premierul? Despre faptul ca importam curent si gaze la cele mai mari preturi? Despre faptul ca PSD a umplut strazile de infractori? Despre judetele transformate in pungi de saracie pentru niste voturi de la oameni care au abandonat orice speranta? Despre pulverizarea imaginii Romaniei prin atacurile feudale la adresa Justitiei si propunerile rusinoase pentru postul de comisar european? Despre jefuirea unor companii si agentii pentru bunastarea unui grup de politicieni mizerabili? Despre distrugerea agriculturii si industriei? Despre faptul ca infrastructura Romaniei este mai slaba decat cea din Burundi, Zimbabwe, Liberia, Tanzania sau El Salvador? Despre faptul ca ati umplut aparatul birocratic de nepoti, amante si fini? Despre faptul ca ati dat pensii speciale cu nemiluita unor lenesi care pulverizeaza imaginea Romaniei? Despre faptul ca i-ati transformat pe cei care au pensii pe baza de contributivitate in cetateni de mana a doua? Despre faptul ca ati alungat din tara milioane de romani care n-au acceptat sa pupe inelul baronilor?

…Nu v-ar fi rusine! Veniti in fata romanilor cu aceleasi minciuni si speriatori, dar sunt tot mai multi cei care nu va mai cred. Veti plati pentru ruina in care ati impins tara!”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat marti ca il invita pe presedintele Klaus Iohannis, candidat la un nou mandat pentru alegerile prezidentiale, la o confruntare „unu la unu”.

„S-a dovedit foarte eficient in a coaliza partidele pentru a da jos Guvernul. Il asteptam sa faca dovada de aceeasi eficienta si la votul guvernului sau. Este foarte eficient in a imagina scenarii si razboaie cu PSD. Insa cand vine vorba de guvernarea tarii si exercitarea atributiilor constitutionale, de sef al statului, esueaza pe toata linia. Pentru daramarea acestui guvern, fara a exista o solutie de inlocuire, si pentru toata lipsa de responsabilitate aratata in ultima perioada, il chem in fata romanilor pe candidatul Iohannis la o confruntare unu la unu”, a spus ea intr-o declaratie de presa sustinuta la sediul central al PSD.

Dancila a opinat ca presedintele Klaus Iohannis „are o maxima eficienta in a face rau Romaniei”, invocand in acest sens „blocarea Executivului, incalcarea Constitutiei sau a principiului impartialitatii” ori „discursul urii” indreptat impotriva PSD.

Marti, presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe liderul PNL, Ludovic Orban, in functia de prim-ministru.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos