Rares Bogdan, replica dura pentru Orlando „Discotecarul”: „Acestui bou patentat, de o aroganta oarba, un nimeni in drum cu peruca in loc de par, ii este rusine de numele sau”

971

Europarlamentarul Rares Bogdan reactioneaza dur dupa ce Eugen Teodorovici l-a catalogat drept „magar”.

„Acestui bou patentat, de o aroganta oarba, un nimeni in drum cu peruca in loc de par, ii este rusine de numele sau, cat de imbecil sa fie individul incat sa ii fie rusine de propriul lui nume, ‘Orlando minte putina’???? Doamne fereste. Boul nu e bou destul, daca nu e si fudul, arogant, ca un gascan…….Peruchierul loveste din nou”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Eugen Orlando Teodorovici l-a catalogat drept „magar” pe europarlamentarul PNL Rares Bogdan, miercuri seara, aratandu-se deranjat de folosirea prenumelui Orlando si spunand ca prefera sa i se spuna Eugen Teodorovici.

„Va rog frumos, spuneti-mi Eugen Teodorovici. Orlando a facut-o magarul ala de Rares Bogdan cu ai lui. (…) Ce au incercat ei sa faca cu acest Orlando? Logica lor: sa duca in derizoriu orice discurs de-al meu ca ministru, sa-l duca in derizoriu avand acest nume, Orlando. Asta-i numele meu, asa m-au botezat parintii”, i-a spus Teodorovici lui Victor Ciutacu intr-o emisiune la Romania TV.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos