Rares Bogdan, replica usturatoare pentru Ciolacu: „Degeaba, tov. Ciolacu, cine sa va creada? Trebuia sa iesiti atunci cand oamenii erau gazati si batuta in timp ce protestau pasnic!”

494

Marcel Ciolacu, noul sef al PSD, a recunoscut ca PSD a pierdut alegerile si din cauza evenimentelor din 10 august. „Eu n-am fost de nicio parte a baricadei in noaptea de 10 august. Evenimentul a fost gestionat gresit si un pic hazardat. Plata pentru 10 august, PSD si-a primit-o: a pierdut alegerile”, a mai spus Ciolacu.

Replica europarlamentarului PNL, Rares Bogdan, nu a intarziat sa apara.

„Prin aceasta afirmatie, PSD a intrat in campanie electorala pentru alegerile locale. Degeaba, tov. Ciolacu, cine sa va creada? in situatiile astea, in vremurile de unde isi trage seva PSD, cei care-si turnau cenusa in cap isi asumau raspunderea in fata colectivului si cereau sa fie mustrati. Degeaba incercati sa agatati romanii cu afirmatii din astea, caci ei stiu ce va poate pielea. Trebuia sa iesiti atunci cand oamenii erau gazati si batuta in timp ce protestau pasnic! stiti zicerea lui Virgilius: Timeo Danaos… Ei, doar ca de data asta Troia nu va cadea in capcana, caci stie ce va poate pielea!”, scrie Rares pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos