Loading...
Rareș Bogdan, suspect în privința autorului raportului prezentat de ministrul Justiției: ”Știe cineva cine i-a scris lui Tudorel Toader foile de pe care a citit?” | Circul Politic

Rareș Bogdan, suspect în privința autorului raportului prezentat de ministrul Justiției: ”Știe cineva cine i-a scris lui Tudorel Toader foile de pe care a citit?”

Realizatorul Tv Rares Bogdan arunca „bomba” intr-o postare pe Facebook, sustinand ca ministrul Tudorel Toader a prezentat un raport „care nu apartine Ministerului Justitiei”.

Reactia lui Rares Bogdan vine dupa ce site-ul ministerului a fost blocat, dupa anuntul lui Tudorel Toader, care a declarat, joi, ca initiaza procedura de revocare din functie a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, si ca va publica pe site raportul care sta la baza acestei solicitari.

„BOMBA: Tudorel Toader-Gargamel a prezentat un Raport care nu apartine Ministerului Justitiei!!!!!!!!! De asta nu functioneaza site-ul Ministerului Justitiei de 4 ore. Raportul se scrie chiar acum la Minister. A fost santajat cu ceva grav Toader intre orele 11.00 si 18.00????

Stie cineva cine i-a scris lui Toader, Ministrului Justitiei dintr-o tara UE, foile de pe care a citit? Astia scriu noaptea ca hotii un Raport care sa fie urcat pe site-ul Ministerului Justitiei. Acum intelegem de ce Toader se temea ca nu cumva jurnalistii si mai ales cameramanii si fotoreporterii sa nu ajunga cumva sa faca capturi cu “compunerea” lui Toader… Doamne, ce taraaaaaaaa……!!! Ministrul Justitiei jucand in piese de teatru absurd.”, sustine Rares Bogdan, pe Facebook.

Sursa: aktual24.ro

Rareș Bogdan, suspect în privința autorului raportului prezentat de ministrul Justiției: ”Știe cineva cine i-a scris lui Tudorel Toader foile de pe care a citit?” was last modified: februarie 23rd, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close