Rares Bogdan, umilit de PSD: Nu pot sa stau capra in piata din Buzau!

649

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan le-a spus liderilor PNL, in sedinta conducerii PNL de vineri seara, ca discutiile cu cei de la PSD trebuie oprite si sa se revina la negocierea cu cu cei de la USR, au declarat surse liberale pentru news.ro si Antena 3.

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan le-a transmis liberalilor ca nu se poate negocia cu PSD si ca vrea intreruperea discutiilor si reluarea negocierilor cu USR.

”Cu Marcel Ciolacu nu se poate continua, este neserios”, ar fi spus Rares Bogdan, in discutiile cu colegii.

„Marcel Ciolacu se credea in piata la Buzau sa medieze intre PNL si UDMR”, a mai spus Rares Bogdan, citat de Antena 3.

„Cum putem sa mergem inainte fara Finantem Transporturi si Dezvoltare. Ce treaba are PSD ca noi vrem luam Dezvoltarea de la PSD?”, s-a mai plans Rares Bogdan.

In urma discutiilor cu PSD si UDMR de vineri, social-democratii au transmis ca nu renunta sub nicio forma la Ministerul Finantelor Publice, atata timp cat PNL are premierul.

PNL a cerut, in acest caz, un minister de forta pe finante, respectiv Ministerul Dezvoltarii, insa acesta este detinut de UDMR care a anuntat ca va iesi din guvern daca pierde vreun portofoliu.

Tensiunile dintre PNL si PSD nu s-au estompat nici dupa ce liberalii au renuntat la varianta Florin Citu premier.

Voci din PNL au acuzat ca, in negocierile de joi, delegatia PNL a fost dominata de cei de la PSD, care, in schimbul acceptarii primului premier de la PNL, in rotatie, vor cele mai importante ministere, inclusiv Ministerul Finantelor Publice.

Florin Citu, in schimb, nu vrea sa cedeze acest portofoliu. Rares Bogdan i-a cerut lui Marcel Ciolacu sa cedeze liberalilor macar unul dintre ministerele Finantelor sau Transporturilor.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos