Răspunsul fabulos al lui Dragnea la intrebarea „Cine a plătit cheltuielile cu deplasarea concubinei in Elvetia?”

Întrebat de jurnaliști cine a suportat cheltuielile de deplasare în Elveţia ale iubitei sale Irina Tănase, marele om de stat condamnat penal cu suspendare s-a eschivat si a cerut să se termine conferinţa de presă.

“Nu a acoperit cheltuielile cu cazarea nicio instituţie, nici de aici, nici din Elveţia, nici cu transportul”, a spus Dragnea la Parlament.

Întrebat dacă a cumpărat un ceas din Elveţia, Dragnea a spus: ”Ştiţi ce preţuri sunt?”

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a efectuat, în perioada 29 – 31 mai, împreună cu o delegaţie parlamentară, o vizită oficială la Berna, în Elveţia.

Potrivit G4Media, Irina Tănase, iubita liderului PSD, a postat pe contul ei de pe Instagram poze în care apare împreună cu Liviu Dragnea în timpul vizitei la fabrica de ceasuri Ulysee Nardin din Eleveția. Liviu Dragnea a efectuat, între 29 și 31 mai, o vizită oficială în Elveția, în cadrul unui eveniment al Consiliului Național al Confederației Elvețiene.

Liderul PSD și-a luat și iubita cu el.

sursa: stirileprotv.ro

Răspunsul fabulos al lui Dragnea la intrebarea „Cine a plătit cheltuielile cu deplasarea concubinei in Elvetia?” was last modified: iunie 4th, 2018 by Circul Politic
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre