Loading...
Rasturnare de situatie in cazul soferului anti-PSD! Politia recunoaste ca a gresit si propune clasarea dosarului! – Circul Politic

Rasturnare de situatie in cazul soferului anti-PSD! Politia recunoaste ca a gresit si propune clasarea dosarului!

Politia propune clasarea dosarului in care este implicat Razvan Stefanescu, soferul masinii anti-PSD. Mai mult, conducerea Politiei recunoaste ca a gresit cand a „realizat argumentarea juridica” privind confiscarea pacutelor cu „MUIEPSD”.

„Avand in vedere interesul public major in ceea ce priveste circulatia pe drumurile publice din Romania a unui autoturism inmatriculat in Suedia, Centrul de Informare si Relatii Publice al Inspectoratului General al Politiei Romane este abilitat sa comunice urmatoarele:

In conformitate cu ultimele precizari primite pe canalele de cooperare politieneasca internationala, Politia Romana va preda autoritatilor suedeze numerele de inmatriculare personalizate, cu continut obscen, ridicate la data de 31 iulie 2018, intrucat acestea au fost retrase de catre emitent. Cu respectivul autoturism se poate circula numai cu utilizarea numerelor de inmatriculare permanente.

Referitor la modul eronat in care Directia Rutiera din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane a realizat argumentarea juridica privind aplicabilitatea, in acest caz, a Conventiei de la Viena, din anul 1968, inspectorul general al Politiei Romane a dispus deja declansarea unor verificari, la finalul carora vor fi luate masurile legale care se impun si vor fi aduse, de indata, la cunostinta opiniei publice.

In ceea ce priveste dosarul penal instrumentat in prezent, in cursul zilei de astazi, Brigada de Politie Rutiera din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti va propune unitatii de parchet competente solutia de clasare a cauzei”, se arata intr-un comunicat al Politiei.

Razvan Stefanescu, in varsta de 45 de ani, a intrat in Romania pe data de 17 iulie, prin Vama Nadlac, cu o masina cu numere de inmatriculare continand un mesaj obscen la adresa PSD. Mesajul a devenit in scurt timp viral, iar barbatul s-a plimbat in intreaga tara. Timp de zece zile, barbatul a fost oprit in trafic de patru ori de Politie, in judetele Olt, Hunedoara si Dolj. Abia ultima data, luni dimineata, politistii l-au oprit in Capitala si i-au retinut placutele de inmatriculare si permisul. Motivul: romanul nu avea dreptul sa circule cu acele numerele preferentiale, obtinute in Suedia, pe teritoriul Romaniei. Totusi a fost nevoie de doua saptamani pentru ca Politia sa stabileasca acest lucru, perioada in care oficialii de la Bucuresti au corespondat cu autoritatile suedeze.

Politia Rutiera a anuntat ca masina cu placute M…PSD a fost oprita de patru ori in trafic de Politie, incepand cu data de 17 iulie, atunci cand a intrat in tara pe la Vama Nadlac, dar abia acum autoritatile au avut toate raspunsurile din partea autoritatilor suedeze.

Potrivit Politiei Rutiere, masina a fost oprita in trafic in ultimele doua saptamani pe raza a trei judete Hunedoara, Dolj, Olt si apoi in Capitala.

„In momentul in care a intrat in tara (n.r.: 17 iulie 2018) indeplinea conditiile.Ulterior, verificarile le-am facut noi. Este o situatie inedita”, a declarat sef director adjunct al Directiei Rutiere din Cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, Marian Badea.

Brigada Rutiera transmite ca a fost intocmit dosar penal pe numele lui Razvan Stefanescu, romanul care conduce masina M…E PSD, pe motiv ca automobilul nu are drept de circulatie in tara cu acele placute, iar Biroul Interpol Stockholm a anuntat ca numerele sunt valabile doar pe teritoriul Suediei.

Pe de alta parte, romanul, care a ramas luni fara permis si placute, sustine ca a mai fost oprit de patru ori de Politie, dar a fost lasat sa plece fara probleme. Omul catalogheaza gestul ca fiind hartuire.

Sursa: aktual24

Rasturnare de situatie in cazul soferului anti-PSD! Politia recunoaste ca a gresit si propune clasarea dosarului! was last modified: august 3rd, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close