Rasturnare de situatie in Republica Moldova! Se RENUMARA VOTURILE!

736

Analistul politic de la Chişinău, Vlad Ţurcanu, a dezvăluit pentru TVR că, potrivit unor informaţii pe surse, Comisia Electorală Centrală din Republica Moldova renumără voturile din anumite secţii de votare.

În presa din Republica Moldova a apărut informaţia că s-au făcut nişte greşeli „tehnice sau nu”. Este vorba despre mai multe situaţii în care voturile „nu au fost absorbite într-un mod total transparent”, spune Vlad Ţurcanu. Ar fi vorba şi de cel puţin 20 de mii de voturi care au venit din Transnistria.

 De altfel, rezultatul alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova va fi contestat la Curtea Constituţională. Maia Sandu şi Andrei Năstase spun că vor prezenta Înaltei instanţe probe care atestă fraudarea alegerilor.

Avem două veşti proaste şi una bună de la Chişinău, spune Iulian Fota, specialist în probleme de securitate. Vestea bună este că Maia Sandu a avut o prestaţie admirabilă şi trebuie felicitată. Avem o perspectivă europeană prin Maia Sandu, crede analistul.

În ceea ce priveşte veştile rele prima este aceea că a câştigat Igor Dodon, iar a doua: guvernul de la Chişinău în care noi am investit încredere, pe care l-am prezent ca fiind pro european, ne-a înşelat aşteptările. Nu fost în stare să organizeze alegerile. Guvernul ăsta ne-a înjunghiat pe la spate.

Socialistul Igor Dodon a învins-o pe pro-europeana Maia Sandu în turul doi al prezidenţialelor din Republica Moldova. Anunţul rezultatelor a scos în stradă oameni – majoritatea tineri.

La 41 de ani, Igor Dodon devine unul dintre cei mai tineri preşedinţi din Europa şi se arată extrem de hotărât în a menţine o politică apropiată de liderul de la Kremlin.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos