Răsturnare de situație la Antenele lui Voiculescu! Denunțătorul Vlad Cosma, acuzat că e într-o ”cârdășie absolut bolnavă cu procuratura”!

538
Dana Chera, fosta Grecu, prezentatoarea de la Antena 1, a avut o reacție dură la adresa politicianului Vlad Cosma după ce acesta a recunoscut , că a semnat un denunț împotriva unor oameni importanți din România.
Prezentatoarea Antena 1 a este de părăre că aceste lucruri nu ar trebui să se întâmple în România. „Mă uit la dumneavoastră, domnule Vlad Cosma. (…) Niciodată, în nicio țară din lume, așa ceva nu se poate întâmpla decât în condițiile în care niște băieți ca dumneavoastră, ca Ponta, ca unii și ca alții care au condus România, nu ar fi fost într-o cârdășie absolut bolnavă cu elemente din procuratură.

Tatăl meu, domnule Cosma, nu ar fi semnat niciodată o asemenea declarație! Niciodată nu ar fi semnat-o cu riscul de a ajunge la pușcărie! (…) Sunt prea multe lucruri care se adună și care arată că țara asta este bolnavă și pentru că oameni slab de îngeri, cu foarte multe babe în cap, în cârdășie nefirească cu procuratura, au făcut pact cu diavolul ca alți oameni să plătească nevinovați și să înfunde pușcăria. Lucrul acesta este de neacceptat”

La rândul său, Vlad Cosma, deputat în Parlamentul României din partea USL Prahova, a reacționat: „În primul rând, nu era vorba că puteam păți eu ceva pentru că la acel moment beneficiam de imunitatea parlamentară. Șantajul și constrângerea, în ceea ce mă privește, erau asupra familiei mele. Împotriva noastre erau fabricate deja vreo trei-patru dosare. Au vrut să-mi aresteze tatăl. Tatăl meu era să moară!”, a spus Cosma la Antena 3.

Sursa: evzmonden.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos