Loading...
Râsu'-plânsu'! Topul celor mai mari inepții debitate de-a lungul anului de miniștrii PSD-ALDE! ”Eu nu sunt căutător de greşeli, eu sunt căutător de soluţii!” | Circul Politic

Râsu’-plânsu’! Topul celor mai mari inepții debitate de-a lungul anului de miniștrii PSD-ALDE! ”Eu nu sunt căutător de greşeli, eu sunt căutător de soluţii!”

Uneori, politicienii ne fac să şi zâmbim. La acest capitol, omul anului este, de departe, ministrul Agriculturii, Petre Daea, care a reuşit să facă din oaie un personaj anecdotic. Cu fiecare apariţie publică a ministrului, am mai aflat câte un detaliu pentru care oaia îi e atât de simpatică. Am râs anul acesta şi cu ministrul educaţiei, care a făcut competiţie serioasă perlelor scoase de elevi.

Petre Daea, ministrul Agriculturii:

  • Nu intru în categoria celor care critică oaia seara şi dimineaţa mănâncă brânză.
  • Oaia este o statuie vie.
  • Eu nu sunt căutător de greşeli, eu sunt căutător de soluţii.

Deşi ministrul Agriculturii a făcut oaia celebră, puţini îşi amintesc că totul a pornit de la un alt înalt oficial. Mircea Dobre – ministrul Turismului propunea ca oaia să devină… brand de ţară, sătul să vadă doar frunza de stejar pe afişe.

Mircea Dobre, ministrul Turismului: Domnule e un simbol, ne e ruşine cu mioriţa?

Varujan Vosganian și oul neimpozitat: Fiecare ou mâncat de la găina din curte „văduvește” bugetul de cincizeci de bani ! :).

… o pledoarie bizară comerţului fiscalizat care l-a transformat pe fostul ministru al Economiei, Varujan Vosganian, în ţinta ironiilor nu numai pe Facebook, ci şi în Parlament.

Ioan Cupşa, deputat PNL: Când va urma nerozia fiscală cu impozitarea coteţelor?

Varujan Vosganian, deputat ALDE: Impozitarea coteţelor nu e nerozie, e idioţenie. Dacă eu am vorbit de impozitarea coteţelor, eu vă dau dumneavoastră o sumă de bani. Dacă nu, îmi daţi dumneavoastră de 20 de ori mai puţin.

Despre ouă şi găini s-a vorbit şi la Guvern. Se căuta răspuns la creşterile de preţ.

Petre Daea, ministrul Agriculturii: Nu se plimbă găinile cu autoturismul…

Liviu Pop, ministrul Educaţiei:

  • Fiecare copil merită un viitor, un viitor mai bun decât cel prezent.
  • E genunche / regionalismul de la mine de acasă, se spune jenunche!!!
  • Cer anticipat scuze pentru greşelile pe care le-am făcut. Vă asigur că nu voi face nicio eroare. A greşi e omeneşte. Poţi să repari greşeli. Dar să nu faci erori…

Ministrul de Interne a refuzat să îşi ceară scuze spunând că a greşit doar un sunet. A spus pronume şi nu prenume cum era corect.

Reporter: Aţi descoperit cine se afla la volan?
Carmen Dan, ministrul de Interne: Vreţi să vă dau eu acum nume şi pronume şi toate cele?
Reporter: Nu vă întreb doar dacă aţi aflat.

Concluzia o trage cel mai bine, ministrul de Externe care a explicat ce îl recomandă pentru funcţia din Palatul Victoria.

Teodor Meleșcanu, ministrul de Externe: Mă califică faptul că sunt calificat în acest domeniu.

Sursa: Digi24

Râsu’-plânsu’! Topul celor mai mari inepții debitate de-a lungul anului de miniștrii PSD-ALDE! ”Eu nu sunt căutător de greşeli, eu sunt căutător de soluţii!” was last modified: decembrie 26th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close