Loading...
”Rău vă mai ustură, mafioților!” Exces de zel la Congresul PSD! Protestatară #rezist, amendată de jandarmi pentru că a folosit cuvântul ”penali”! – Circul Politic

”Rău vă mai ustură, mafioților!” Exces de zel la Congresul PSD! Protestatară #rezist, amendată de jandarmi pentru că a folosit cuvântul ”penali”!

La Congresul PSD de sâmbătă 10 martie, jandarmii au făcut din nou exces de zel. O protestatară din mulțime a fost urcată în dubă și amendată cu 800 de lei, după ce i s-a explicat și motivul: a folosit cuvântul ”penali” la portavoce. Iată textul postat de protestatara Angi Serban:

”800 de lei pentru portavoce!
Da, știu, ce dracu’ mai înseamnă 800 de lei, după cei 7000 de lei adunați până acum din amenzi?

Pai haideți să vă spun eu ce este așa special la amenda asta:
Când m-au ridicat ieri, după primele 4 minute de când am ajuns la protest (fără să fiu legitimată și fără să mi se comunice contravenția pe care am săvârșit-o înainte să mă ridice) mi-au comunicat în dubă că am fost ridicată pentru că am folosit cuvântul „penali” (rău vă mai ustură, mafioților!).

După ce am intrat în posesia procesului verbal, constat ca la descrierea faptei, am următoarea sintagmă „.. adresând lozinci la adresa participanților la Congresul PSD.”

Dragilor, oficial, pe un document „eliberat” de stat, scrie că am deranjat PSD-ul!
Cum e asta, a?
PSD-ul mi-a cenzurat ieri dreptul la libera exprimare pentru că am îndrăznit să le spun in față care le este „calitatea”.
Consider că este o dovadă a faptului că începe instaurarea dictaturii lui Liviu Dragnea !

Un profesor de istorie, mi-a spus aseară că este pentru prima dată când vede scris clar că lozincile sunt împotriva PSD. Mi-a spus că a mai văzut pv-uri pe care scria „membrilor Guvernului”, dar asta este o dovadă incontestabilă a faptului că se încearcă îngrădirea dreptului la libera exprimare, aspect care este în antiteza cu sistemul democrat.

Trageți și voi concluziile!
Eu vă pun la dispoziție dovada concluziilor trase de mine”, a scris Angi Serban pe contul sau personal de facebook.

No automatic alt text available.

”Rău vă mai ustură, mafioților!” Exces de zel la Congresul PSD! Protestatară #rezist, amendată de jandarmi pentru că a folosit cuvântul ”penali”! was last modified: martie 12th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close