RAZBOI in toata regula, azi in Primaria Capitalei! Zeci de bucuresteni nemultumiti au dat iama la sedinta Consiliului General. Desi sedintele sunt publice, Firea a dat ordin ca POLITIA sa nu le dea voie sa intre in sala! La scurt timp dupa, Firea a anuntat la Antena 3 ca pregateste o plangere penala!

464

Mai multi bucuresteni au fost agresati, vineri, de politistii locali cand au incercat sa participe la sedinta Consiliului General. Sedintele de consiliu sunt publice, insa Gabriela Firea i-a impiedicat de fiecare data pe cetatenii obisnuiti sa participe la sedinte, scrie aktual24.ro.

Nemultumiti de abuzurile constante ale Gabrielei Firea, cel putin 20 de bucuresteni au dorit sa participe la sedinta consilierilor. Nu au fost lasati sa intre nici de aceasta data, astfel incat acestia au fortat accesul in sala. Politistii au intervenit cu brutalitate, lovindu-i si impingandu-i pe bucuresteni.

Vezi si aici imagini.

Potrivit televiziunilor de stiri, Firea a fost evacuata din sala de sedinta. Ea a intervenit ulterior la Antena 3 unde a anuntat ca va face plangere penala.

„In sala erau 30 de cetateni care au solicitat in scris sa aiba acces la sedinta de Consiliu. Au mai venit 20 de persoane care au fortat intrarea, in frunte cu consilierii USR. Au patruns ilegal peste noi. Vom face plangere penala”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

„Au venit doar sa faca scandal”, a spus Gabriela Firea la Digi24. Ea a pretins ca trei politisti locali au fost raniti si au fost dusi la spital.

Intrebata in legatura cu acuzatiile unor ONG-uri, potrivit carora locurile destinate publicului la sedintele CGMB sunt ocupate de angajati ai Primariei si politisti locali in civil, astfel incat cetatenii sa nu mai aiba loc, Gabriela Firea a negat. „Acestea sunt manipulari si intoxicari menite sa faca scandal”, a spus ea.

Gabriela Firea a mai spus ca sunt 41 de locuri pentru public, iar din acestea, cel mult 10 sunt ocupate de directori din Primarie care au de prezentat proiecte. Ea a acuzat aceste ONG-uri ca sunt finantate de firme care au pierdut contracte cu primaria.

„Avem dreptul de a intra in sala de sedinte. Dumneavoastra incalcati legea”, a strigat o femeie din grupul celor care au venit sa participe la sedinta CGMB, potrivit News.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos