Razboiul stelelor. Comisarul Berbeceanu ii da de gol. Politia cerseste like-uri dupa ce pagina de Facebook a cazut la o stea!

Administratorii paginii de Facebook a Politiei Romane trimit mesaje politistilor prin care le solicita sa le acorde 5 stele. Pagina a cazut la 1,6 stele dupa ce zeci de mii de romani au acordat o stea pentru comportamentul abuziv in cazul tanarului cu placute anti-PSD.

„Sefu, nu va suparati dar alea 5 stele reprezinta gradu’ sau clasificarea? L.E. Dupa iesirea de astazi pot sa va dau maxim doo margarete…ca-colegi…”, a scris Berbeceanu pe Facebook.

Zeci de romani care au postat mesaje critice pe pagina de Facebook a Politiei Romane sau au evaluat pagina cu doar o stea s-au trezit cu conturile blocate. „Au sters review-ul si am primit mesaj de la Facebook ca s-a intamplat ceva suspect de pe contul meu”, a explicat unul dintre cei afectati.

Peste 10.000 de oameni au evaluat cu o stea pagina de Facebook a Politiei Romane, insa acum zeci de utilizatori spun ca s-au trezit cu mesajele lasate politiei sterse si cu conturile de pe reteaua sociala suspendate. Ei sustin ca le-au fost blocate temporar conturile din cauza „activitatii suspecte” si sunt convinsi ca au primit mai multe raportari la Facebook din partea Politiei Romane, relateaza Digi24.

Iata cateva dintre mesajele postate de cei care au reusit sa isi deblocheze conturile:

„Dupa cateva recenzii de genul mi-au blocat contul si apoi accesul pe diverse pagini”.

„Am reusit sa imi reactivez profilul, recenzia a disparut, nu pot lasa alta si nici nu pot contacta asistenta de la Facebook. La fel am patit anul trecut cand am lasat recenzie jandarmeriei. In recenzia lasata nu i-am injurat”.

„Au sters review-ul si am primit mesaj de la Facebook ca s-a intamplat ceva suspect de pe contul meu”.

Politia Romana raporteaza la Facebook pentru activitate suspecta persoanele care au lasat recenzii de 1 stea pe pagina lor. Oamenii se trezesc cu contul de Facebook suspendat, trebuie sa si-l recupereze si apoi…surpriza! Review-ul lor a disparut de pe pagina Politiei Romane si sunt blocati din a lasa alta sau a semnala situatia la Facebook. Exact pentru ce platesc eu taxe si impozite: managementul imaginii lor pe Facebook si suspendarea cetatenilor nemultumiti”.

„Am patit si eu ieri. Am dat review politiei, azi mi-a fost suspendat contul pentru prima oara”.

Razboiul stelelor. Comisarul Berbeceanu ii da de gol. Politia cerseste like-uri dupa ce pagina de Facebook a cazut la o stea! was last modified: august 1st, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre