RAZBUNAREA LUI DANIEL CONSTANTIN: isi infiinteaza un nou partid politic si-i va sufla de sub nas lui Tariceanu membrii importanti din ALDE! Presedintele UNIC al ALDE are sanse sa ramana si membru UNIC al partidului!

580

Daniel Constantin este decis să nu cedeze atât de ușor în războiul politic, după ce a fost exclus din ALDE de tabăra condusă de Călin Popescu Tăriceanu, anunta stireazilei.com.

Surse politice convergente ne-au precizat că Daniel Constantin adună oaste în aceste zile și vrea să construiască un partid pe infrastuctura fostului Partid Conservator. O parte din organizațiile fostului PC sunt alături de Constantin și i se vor alătura acestuia.

La aceștia se vor adăuga și foști parlamentari ai PC, care vor veni alături de Daniel Constantin, unii dintre ei fiind încă membri ai ALDE, dar care nu au fost maziliți de către Călin Popescu Tăriceanu odată cu excluderea din partid a nucleului dur al fostului PC.

Daniel Constantin nu pornește chiar de la zero cu partidul pentru că în această perioadă se luptă să recupereze sediile fostului Partid Conservator, ceea ce îi va asigura un mare avantaj din punct de vedere al infrastucturii.

Partidul se află încă în laboratoarele de strategie, dar detaliile aflate până acum ne arată că va fi un partid cu doctrină de centru, pe modelul Macron în Franța. Se lucrează, de asemenea, la denumirea partidului și se analizează mai multe variante care vor avea în centru numele de România. Printre variantele de lucru se numără denumiri precum Pro România, România noastră sau România mea.

Sursele noastre susțin că fostul lider PSD Victor Ponta nu este chiar străin de proiectul lui Daniel Constantin și îl va ajuta pe acesta, pe același model aplicat și cu PRU.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos