Loading...
Reacție caragialească a Noricăi Nicolai la vestea restructurării Guvernului: ”E necesară, dar ALDE nu e dispus să cedeze vreunul din ministerele sale!” – Circul Politic

Reacție caragialească a Noricăi Nicolai la vestea restructurării Guvernului: ”E necesară, dar ALDE nu e dispus să cedeze vreunul din ministerele sale!”

Presedintele Consiliului National ALDE, Norica Nicolai, a declarat ca, in opinia sa, este nevoie de „o regandire a formulei de administrare a Guvernului”, atragand atentia ca exista „ministere pe care practic populatia nu le cunoaste”.

Ea spune insa ca ALDE nu este dispusa sa cedeze vreun minister, in cazul unei restructurari a Guvernului.

„De principiu, cred ca si o remaniere este necesara, pentru ca este nevoie de evaluarea performantei ministrilor, dar in raport de analiza ultimilor ani de guvernare, a ultimului an de guvernare, cred ca se poate si o regandire a formulei guvernamentale, a numarului de ministere, a eficientei acestora, poate unele ministere ar putea fi agentii”, a declarat Norica Nicolai, la RFI.

Ea a spus ca sunt ministere pe care practic populatia nu le cunoaste, fie ca nu au reusit sa-si organizeze eficient comunicarea in situatia in care au realizat o serie de politici publice, fie ca aceste politici publice nu au fost realizate si treneaza. „Oricum, este dupa parerea mea nevoie de o regandire a formulei de administrare a Guvernului”, a afirmat europarlamentarul Norica Nicolai.

Intrebata daca ALDE este dispusa sa cedeze vreun minister, in caz de restructurare a Guvernului, Norica Nicolai a raspuns: „Nu, in nici un caz, pentru ca ministerele noastre functioneaza, sunt ministere care traditional s-au regasit in formulele guvernamentale romanesti, Externele, Mediul, Energia, care este foarte importanta in contextul actual, Relatia cu Parlamentul este un dat, orice Guvern are nevoie de o relatie cu Parlamentul (…). Noi nu avem nici un motiv sa ne reprosam activitatea ministrilor nostri, o consideram eficienta si cred ca cele patru ministere pe care le gestioneaza ALDE trebuie sa se regaseasca in orice formula de restructurare guvernamentala”.

De asemenea, intrebata daca ALDE intentioneaza sa inlocuiasca vreunul dintre ministri, ea a spus ca in momentul de fata nu. „Activitatea ministrilor nostri am considerat-o eficienta. Sigur, o sa avem si noi o analiza cu privire la ministri, la secretarii de stat, dar in momentul de fata, cel putin in ceea ce priveste ministerele, nu avem nici un motiv sa propunem vreo inlocuire”, a adaugat presedintele Consiliului National ALDE.

Sursa: ziare.com

Reacție caragialească a Noricăi Nicolai la vestea restructurării Guvernului: ”E necesară, dar ALDE nu e dispus să cedeze vreunul din ministerele sale!” was last modified: ianuarie 9th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close