Reactie dictatoriala a conducerii PSD dupa anuntul lui Iohannis privind legile Justitiei: ”Vor nu vor, noi vom merge mai departe!”

236

Reactie violenta de la varful PSD dupa anuntul lui Iohannis privind legile justitiei. Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, declara ca PSD ca merge pana la capat cu modificarile la legile justitiei pentru ca „avem majoritate”. 

„Iohannis intarzie tot mai mult ceea ce doresc romanii: sa se opreasca abuzurile unor institutii si ale unor oameni care lucreaza intr-o confrerie deasupra legilor. Cu ochii pe aceste legi sunt sute de mii de romani.

Noi vom merge mai departe, aceste modificari vor trece, inclusiv cele la Codul Penal. Vor nu vor, asta vom face. Rezultatul se va vedea anul viitor la vot, se va demonstra ca am avut dreptate. Ce se intampla acum nu este decat un demers de a bloca libertatile individuale si drepturile cetatenesti.

Poate sa faca Iohannis tot ceea ce doreste. El oricum nu vorbeste din capul lui, vorbeste ce i sa da in plic”, a declarat Stefanescu.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca a decis sa trimita la Curtea Constitutionala pachetul legilor Justitiei, dar si la Comisia de la Venetia (mai multe detalii AICI).

Sursa: aktual24.ro