Reactie infantila a lui Ponta, dupa ce Tudose l-a invitat sa-si dea demisia: L-a scos pe fostul premier de pe site-ul Pro Romania!

873

Tensiunile din Pro Romania ating cote nebanuite. Victor Ponta se razbuna pe disidentii din Pro Romania ca la gradinita. Mihai Tudose, vicepresedinte al Pro Romania, a fost eliminat de pe site-ul partidului. El figura in echipa de vicepresedinti a partidului.

Mihai Tudose nu mai apare, incepand de marti, in echipa de vicepresedinti prezenta pe site-ul oficial al Pro Romania. Marti dimineata era inca pe site, insa a disparut apoi, dupa ce l-a invitat pe Victor Ponta sa demisioneze din partid.

Mihai Tudose nu a fost inca exclus, cel putin oficial, din partid. Pro Romania a emis, marti seara, un comunicat dce presa in care anunta ca mai multi parlamentari sunt suspendati din partid. Culmea este ca acestia continua sa apara pe site-ul Pro Romania.

„Biroul Executiv al PRO Romania a decis luni, 4 noiembrie a.c., ca toti deputatii care au actionat in afara deciziilor luate in interiorul partidului si au votat pentru investirea Guvernului Orban sa fie revocati din functiile de coordonatori judeteni si sa li se retraga sprijinul politic pentru toate functiile pe care le detin in cadrul Parlamentului.

De asemenea, vicepresedintii si prim-vicepresedintii care sunt in aceasta situatie vor fi suspendati din partid”, a anunta conducerea Pro Romania.

Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu, vizati de acest comunicat, apar in continuare pe site-ul Pro Romania.

Ce a spus Mihai Tudose de l-a enervat atat de tare pe Victor Ponta

Iata cele doua mesaje publicate marti pe Facebook de Mihai Tudose, care au dus la stergerea sa de pe site-ul partidului.

Primul mesaj, marti dimineata:

Scoala lui Dragnea….

Adica: cine nu e de acord cu mine, cine nu face ce spun eu… este exclus din partid, supus oprobriului public, acuzat de tradare, infierat, desfiintat etc.
Eu am avut o opinie. Un grup de colegi parlamentari au avut si ei o opinie. Care, oroare, nu a corespuns cu ,,parerea” liderului -unic- si -absolut-care-numai-el -are-solutii-bune.
Nici eu si nici colegii mei nu am incalcat nicio hotarare a unei structuri statutare de conducere. Nu aveam cum fiindca acestea, structurile statutare in care trebuiau luate deciziile in aceste momente… nu au fost convocate.
Am avut in schimb, ca reper absolut, opinia liderului….
Care acum spune public ca da afara fondatorii partidului (care ocupa si primele pozitii de conducere in partid).
Dragnea l-a exclus din PSD pe secretarul general Marian Neacsu acuzandu-l ca negociaza cu Orban…. (acuzatie nefondata, nedovedita, de un ridicol extrem)
Nu cumva vi se pare ca se repeta scenariul….
Pe mine m-a acuzat acum VVP de acelasi lucru… si ieri era revoltat ca eu am plecat de la guvern de frica lui Dragnea!!! El a plecat de la partid si de la guvern pe Facebook… si inca nu ne-a spus de frica cui…
In conditiile in care toooooate ,,negocierile” duse de Victor in ultimul timp ( absolut toate fiind facute fara girul unui for statutar) au esuat, in conditiile in care esti foarte deranjat ca nici cei mai apropiati colegi din conducerea ProRomania nu-ti impartasesc ,,strategiile”…. nu ai vrea tu, Victor, ca in loc sa ameninti tu cu excluderi si schimbari de presedinti de organizatii, de excluderi de membri fondatori si oameni ce au contribuit decisiv la ceea ce e astazi partidul… nu ai vrea tu, Victor, sa-ti dai tu demisia? Ca sa nu te mai deranjam….

Al doilea mesaj, dupa cinci ore:

O noua minciuna/ petarda.. marca Vv Ponta…
Cica nu plec din PRO Romania fiindca astfel ,,mi-as pierde mandatul si banii de europarlamentar”…
Acum cateva ore declara ca plec la alt partid…
O scurta intrebare: cati bani a pierdut doamna Ponta cand a plecat de la PSD la PRO (europarlamentar fiind)? Si cum de nu si-a pierdut mandatul? Sau toti ceilalti europarlamentari care au ,,migrat” in timpul mandatului….
Repet Victor: nu mai judeca pe toata lumea dupa chipul si asemanarea ta! Nu pentru toti e vorba numai despre functii si bani…
Raman la PRO. Pleaca tu!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos