Reactie iritata a unui deputat PSD: ” Suntem parlamentarii Romaniei sau frunze care tremura la orice adiere! Ii provoc pe colegii mei sa ceara REVOCAREA lui Kovesi!”

528
Deputatul PSD Liviu Pleșoianu, într-o postare pe pagina de socializare, scrie despre atitudinea şefei DNA, Laura Codruţa Koveşi şi despre faptul că – bunul-simt este 0% – deoarece la Comisia parlamentară nu vrea să vină dar la ambasade merge pentru că: Normal că te duci acolo, doar te-au premiat și ne-au spus că ești, practic, o Divinitate, scrie evz.ro.

„De plagiat, au decretat unii că a plagiat doar 4%. Bunul-simț e, însă, 0%! Refuzi de trei ori să vii la Parlament, ajungi să intri pe la „penali” doar ca să nu dai ochii cu un parlamentar care a venit să te întrebe dacă ai fost acasă la Oprea, dar te duci fără… rețineri la ambasade, de ziua Americii, de ziua Franței… Normal că te duci acolo, doar te-au premiat și ne-au spus că ești, practic, o Divinitate. Că în icoană trebuie să te punem și la Tine să ne închinăm.

…Este ORIBIL faptul că această țară nu are un sistem imunitar minimal care să oprească la timp astfel de dezastre. Iar Parlamentul României e în continuare INCAPABIL să facă asta! De-aia am ajuns eu la poarta DNA. …Pentru că le lipsește unora sângele din instalații! Și NU, n-am să menajez pe nimeni. Îi voi expune FĂRĂ REZERVE pe toți cei care se bagă sub masă când vine vorba despre lucruri concrete, despre măsuri concrete!

Lui KOVESI trebuia să i se ceară REVOCAREA de zeci de ori până acum. Eu o fac. Cer REVOCAREA acestui personaj. Și îi provoc pe toți colegii mei din Parlamentul României: care dintre voi își mai asumă PUBLIC să ceară REVOCAREA LUI KOVESI? Nu are absolut nicio relevanță că sunteți de aceeași părere dacă nu spuneți asta! Suntem parlamentari ai României sau frunze care tremură la orice adiere?”, a scris Liviu Pleşoianu pe contul său de Facebook.