Realizari ZERO, laude FARA NUMAR! Firea a mai bifat cu succes inca o aparitie la Antena 3! Gadea mai are un pic si-i ridica STATUIE!

559

Realizatorul Antena 3, Mihai Gadea, a realizat, luni seara, o emisiune-oda inchinata Gabrielei Firea. Primarul Capitalei a primit din partea lui Gadea o avalansa de laude si omagii.

Gadea s-a deplasat la sediul Primariei Capitalei pentru a o filma pe Gabriela Firea cum „munceste”. „Sa o surprindem pe Gabi la lucru”, a spus Gadea. Firea, aflata in capul unei mese intr-un birou urias, s-a laudat cu luminitele de Paste si a spus ca a reusit sa economiseasca trei milioane de lei.

Apoi Firea si-a inceput recitalul obisnuit de victimizare, fiind indelung compatimita de Mihai Gadea. „Este vorba si de copii, nu numai de mine si sot. Intreaga mea activitate este monitorizata, am aflat lucruri stupefiante. Nu stiu cine este responsabil, dar am inteles ca sunt ascultata si in casa, am fost urmarita si in pelerinajul de la Ierusalim”, s-a vaicarit Firea.

”Am avut sentimentul ca stau la discutii cu oameni care erau cablati, care aveau tehnica pe ei. Am incercat sa abordez aceste momente si cu umor. Niciodata nu mi-am luat masuri de precautie, nu am paza sau bodyguard. Doar daca sotul meu poate fi considerat asa. O sa vad ce o sa fac. Am primit semnale ca deranjez, ca am suparat. Si sunt lucruri serioase, vorbim de zeci de milioane de euro”, a mai spus primarul.

Ea a explicat ca a deranjat interese mari, ca sunt site-uri platite ca sa denigreze activitatile Primariei si ca nu isi imagina ca e atat de periculoasa activitatea de primar.

„Sunteti o tinta vie”, a spus Mihai Gadea cu un ton grav.

Mai apoi, Firea a tinut sa sublinieze ca nu intentioneaza sa candideze la Presedintie.

”Femeia si omul din mine spun ca ar trebui, si nu foarte tarziu, sa pun capat acestei cariera, care imi ia din energie, din timp, pentru ca nu stau cu familia, cu sotul. Ne vedem cateva secunde dimineata, iar seara ei dorm. Ar fi util sa inchei acest mandat cu bine, daca bucurestenii considera ca trebuie sa continui, maxim doua mandate la primarie. Familia mea merita mai mult, nu doar pe furis.

Multi mi-au reprosat de ce exclud o candidatura la prezidentiale. Niciodata nu mi-am facut planuri foarte mari, nu stim ce se va intampla maine. M-a socat declaratia lui Liviu Dragnea la provocarea lui Adrian Nastase care a spus ‘posibil sa o pregatim pe Gabriela Firea’. E greu sa pui in balanta ce e mai important, familia sau cariera”, a suspinat Firea.

Ea a adaugat apoi ca mananca la cantina RATB, „nu la Hilton” si ca nu poarta deloc haine scumpe, ci unele facute de sora ei. In tot acest timp, Gadea a aprobat-o plin de admiratie.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos