„Referendumul cerut de IOHANNIS este NEDEMOCRATIC si TOXIC”, crede Victor PONTA!

39373

Victor Ponta atac dur la adresa lui Klaus Iohannis pe tema referendumului! Iata ce spune acesta!

„Am postat un link despre o situatie din istorie care seamana foarte mult cu ce se intampla azi in Romania. O buna sursa de inspiratie pt Dl Klaus Iohannis- in 1934 in Italia Alegerile Generale pt Parlament s-au facut prin Referendum!

Update – eu NU am votat in Parlament pentru Referendumul solicitat / ce au facut ceilalti parlamentari este responsabilitatea fiecaruia!

Ca sa fie foarte clar – Referendumul solicitat de Dl Iohannis este ( din punctul meu de vedere) un instrument de lupta politica total nedemocratic si toxic in contextul actual al Romaniei!

Eu nu pot sa uit ca am votat la Referendumul din 2012 si votul meu a fost batjocorit de Sistemul lui Basescu ( acum devenit Sistemul lui Iohannis) si de tot felul de „deontologi” si „iubitori de Stat de Drept” din tara si din strainatate/ sigur ca acum exact aceleasi persoane si „structuri” vor face campanie pt Referendumul lui Iohannis- nu pot sa ii opresc dar macar nu voi fi complicele lor prin votul meu!”, scrie Victor Ponta pe pagina sa oficiala de facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos