Loading...
Regimul PSDragnea da o noua lovitura Justitiei prin subjugarea DIICOT! Noua conducere trebuie sa raspunda la telecomanda lui Daddy! – Circul Politic

Regimul PSDragnea da o noua lovitura Justitiei prin subjugarea DIICOT! Noua conducere trebuie sa raspunda la telecomanda lui Daddy!

Ministerul Justitiei organizeaza, in perioada 13 aprilie – 14 mai, selectia procurorilor in vederea efectuarii propunerii de numire in functia de sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), care urmeaza sa se vacanteze in luna mai.

Potrivit unui comunicat de presa al MJ, procurorii pot depune cereri de inscriere pana la data de 7 mai (inclusiv), la Directia resurse umane din cadrul Ministerului Justitiei.

„Selectia se desfasoara in conditiile prevazute de art. 54 alin. (1) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, in acest scop fiind intocmite Standardele de organizare si desfasurare a selectiei procurorilor in vederea efectuarii propunerilor de numire in functiile de conducere prevazute de art. 54, alin. (1) din Legea nr. 303/2004, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, si Standardele de evaluare a interviului sustinut in cadrul selectiei procurorilor in vederea efectuarii propunerilor de numire in functiile de conducere prevazute de art. 54 alin. (1) din Legea nr. 303/2004, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, anexate”, se precizeaza in comunicat.

Rezultatele selectiei se vor afisa la sediul Ministerului Justitiei si se vor publica pe pagina Internet a acestuia, la data de 14.05.2018.

Propunerea/Propunerile ministrului justitiei va fi/vor fi inaintate Consiliului Superior al Magistraturii – Sectia pentru procurori, in vederea obtinerii avizului acestei institutii. Ulterior obtinerii avizului Consiliului Superior al Magistraturii, ministrul Justitiei inainteaza propunerea Presedintelui Romaniei, in vederea numirii in functia de conducere.

Calendarul aprobat va putea suferi modificari in functie de numarul procurorilor inscrisi.

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a admis, in 16 martie, solicitarea actualului sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Daniel Horodniceanu de a reveni la Serviciul Teritorial Iasi al DIICOT, dupa incheierea mandatului la conducerea institutiei, respectiv din 19 mai.

Sursa: aktual24.ro

Regimul PSDragnea da o noua lovitura Justitiei prin subjugarea DIICOT! Noua conducere trebuie sa raspunda la telecomanda lui Daddy! was last modified: aprilie 14th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close